LG projeksiyon sorunu

Kodla Büyü

mutlak_adeger

Seçkin Üye
Seçkin Üye
LG projeksiyon masaüstü bilgisayarlar ile ve lg netbook ile görüntü aktarıyor ama dizüstü bilgisayarlar ile kaynak bulunamadı diyor. Çözünürlük 640*480 olarak görünüyor. Bilgisayarların çözünürlüğünü değiştirdim, birincil-ikincil görüntü ayarlarını yaptım ama olmuyor. Böyle bir uyumluluk sorunuyla karşılaşan var mı acaba?

Eski zamanda yazılmış bir yazı olmasına rağmen ben de birşeyler paylaşayım. Okulumuzda 4-5 tane Lg var ve hepsinde de sıkıntı oluyor. Biri bilgisayar açıkken taktığında görmüyor. Yani önce projeksiyonu sonra bilgisayarı açmak gerekiyor. Birinde sadece dizüstü bilgisayarlar çalışıyor, masaüsstü bilgisayarların sadece açılış ekranını gösteriyor. Bu Lg ler o zaman en ucuzları idi. Keşke alınmasaydı diyorum. Sorun var bunlarda. Eğer sorunları çözersem buaraya yazarım

Değerli hocalarım LG madurlarından biri de benım. 4 lg var okulda ya görüntü bulanık net değil
veya görüntü hem projeksiyon hem de akrana vermiyor. çabuk toz tutup kapanıyor ........

Arkadaşlar biz de okula LG projeksiyon almaya karar vermiştik. Bu mesajlardan sonra tekrar düşünsek iyi olacak. Peki fiyat aralığı 1000-1500 TL olup kullandığınız ya da bildiğiniz iyi bir Projeksiyon var mı?

@doganytu

Hocam Epsonlar genelde iyi, o fiyat aralıklarında baya iyi prjeksiyonlar var.Bizde en iyisi epson fiyatı yaklaşık 2000tl, ama senin dediğin aralıklarda da epson var diye biliyorum.
Acerlar fena değil okulda ucuzundan 5-6 tane var.

Geri