Limango'dan telefon alan...

Kodla Büyü

mahonyhacettepe

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Limango nun internet sitesinden telefon alan varmı arkadaşlar? Neti biraz inceledim. Geç geldiğini söyleyen var ama ürünlerin garantisi hakkında tam net bir şey yazılmamış Arabulvar.com la ortak çalışıyor ama alacağım ürünü anasayfasında vermiş. Distribütor garantili ürün müdür bu? Daha önce alışveriş yapan yada tanıdığı yapan varsa acele beni bilgilendirebilir mi rica etsem...

Limango'dan bikaç kez alışveriş yaptım, hemen her siparimde gelen ürünlerde yanlışlıklar oldu (sipariş ettiğim ürünlerin yerine başka ürünler geldi), geri göndermekle uğraştım. Ben kendi adıma tavsiye etmiyorum.

4 ünde sipariş verdim halen kargoya verilmemiş. birde şikayet varda genellikle yanlış ürünlerin gönderildiğini yazmışlar. bende geç gelmesiyle ilgili olarak sikayetvar yazdım 2 saat içinde aradılar daha sonrasında tekrardan aradılar anlayamadım müşteri ilişkileri iyimi kötümü seçim sizin

önceden limangodan çok sık alışveriş yapardım hiç bir sorun yaşamadım, son zamanlarda alışveriş yapmadığım için son durum hakkında bilgi veremicem. ama satılan telefonların açıklamalar bölümünde ithalatçı firma garantisi altında olduğu yazıyordu öyle hatırlıyorum..telefon alıcağım sırada limangoda çok ucuz olduğunu görmüştüm paralel ithalat olduğunu görünce almadım ordan..

telefonlar paralel ithatal ürünü oluyor bu tarz sitelerde.. Çoğu kişi paralel ve distrübütör arasındaki farkı pek bilmediğinden veya önemsemediğinden dolayı, ucuz görünce alıyor. Şans işi birazda.

Geri