hocamın pc lerini sapıttıran, seninkilere bişey yapmıyor hocam,COBOL' Alıntı:O dediğiniz virüs ise bendede var.Övünmek gibi olmasın, :wink: benim kullandığım sistemdede virüs olamayacağına göre ;
O dosya virüs değil.
En azından avira antivir öyle diyor.
Sapıttığı konusunda değil ama sapıttıran konusundaki teşhisinin yanlış olması ihtimali çok yüksek.Google amcada bu konuda şikayet var.Ama bu dosyanın virüs olduğuna dair kesin bulgu yok.Bir sitedeki yorumda sanırım avast virüs olarak tanımış.alperre' Alıntı:hocamın pc lerini sapıttıran, seninkilere bişey yapmıyor hocam,COBOL' Alıntı:O dediğiniz virüs ise bendede var.Övünmek gibi olmasın, :wink: benim kullandığım sistemdede virüs olamayacağına göre ;
O dosya virüs değil.
En azından avira antivir öyle diyor.
nasıl bi taktik uyguluyosun virüse karşı![]()
COBOL' Alıntı:Linkinfo.dll dosyası virüs değildir.
Yalnız bu dosya enfekte olmuş olabilir.Şöyleki;
Dosyaların içine yerleşerek içinde yeralan zamanlanmış virüsler yada bilgi sızdıran yada başka dosyaları tahrip - yönetim amaçlı virüslere solucan(worm) denilir.Tek başlarına sistemde dolaşmazlar.Bir başka dosyanın içine gömülürler.Sizin deiğiniz Linkinfo.dll dosyasını sanırım bir sitede rastladım o da avst antivirüsü virüs olarak görmüş belkide yanlıştır
yada sizdeki Linkinfo.dll içinde solucan mevcuttur.Size önerim başka bir win7 CD si ile sistem formatlayın.Format CD miz orjinal değilse virüslü CD ile formatlıyor olabilirsiniz.
Bu arada ağ sistemini iptal ediniz yani evinizde bir kasayı formatlayıp imajını alın sonra aynı imajdan kurun kasaları
Okulda ..Formatlarsınız ve anında enfekte olur sisteminiz.