engin724 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 298 12 Mayıs 2014 #1 İnsanların Linux hakkında ne düşündüklerini merak ederim. Arada twitter'dan bakarım. Beğendiğim birkaç twiti sizinle paylaşmak istiyorum. Ekli dosyalar twitler.jpg 168.8 KB · Görüntüleme: 651
İnsanların Linux hakkında ne düşündüklerini merak ederim. Arada twitter'dan bakarım. Beğendiğim birkaç twiti sizinle paylaşmak istiyorum.
halk Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,587 12 Mayıs 2014 #2 En baştaki hesapta çok güzel paylaşımlar var arkadaşlar. Takip edin, çok şey kazanırsınız. (Tamam direk olarak söyleyeyim. O benim uhaha: )
En baştaki hesapta çok güzel paylaşımlar var arkadaşlar. Takip edin, çok şey kazanırsınız. (Tamam direk olarak söyleyeyim. O benim uhaha: )
engin724 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 298 12 Mayıs 2014 #3 halk' Alıntı: En baştaki hesapta çok güzel paylaşımlar var arkadaşlar. Takip edin, çok şey kazanırsınız. (Tamam direk olarak söyleyeyim. O benim uhaha: ) Genişletmek için tıkla ... Bilmeden senin twiti en başa yazmışız demek ki hocam. Güzel olmuş
halk' Alıntı: En baştaki hesapta çok güzel paylaşımlar var arkadaşlar. Takip edin, çok şey kazanırsınız. (Tamam direk olarak söyleyeyim. O benim uhaha: ) Genişletmek için tıkla ... Bilmeden senin twiti en başa yazmışız demek ki hocam. Güzel olmuş