Hayırlı olsun hocam hangi üniversiteye geçiyorsunuz .Bide tümleşik doktora hakkında bilgi verirmisiniz.gokceb' Alıntı:açıkcası bence süper olur, ben böte mezunuyum ve doktoramı da (tümleşik) bötede yaptım, şimdi üniversiteye geciyorum ve bir arkadas daha arıyoruz doktoralı, tercihimiz mühendislik lisans böte doktora ya da böte lisans mühendislik y.l-doktora olucak sanırım...
sen neymişsin hocam :+1:safiye' Alıntı:Ben bilgisayar müh. ingilizce tezli yüksek lisansı yaptım. Boteliyim. Bilimsel hazırlık dersleri aldım 6 adet, yüksek dersleri hariç. Toplamda 1 sene de dondurmayı sayarsak 4 senede filan bitti. Hamileyken tez programını yazdım, doğumdan sonra da tezimi bitirdim. Doktora düşünüyorum ama zor.
adn' Alıntı:Hayırlı olsun hocam hangi üniversiteye geçiyorsunuz .Bide tümleşik doktora hakkında bilgi verirmisiniz.gokceb' Alıntı:açıkcası bence süper olur, ben böte mezunuyum ve doktoramı da (tümleşik) bötede yaptım, şimdi üniversiteye geciyorum ve bir arkadas daha arıyoruz doktoralı, tercihimiz mühendislik lisans böte doktora ya da böte lisans mühendislik y.l-doktora olucak sanırım...
Dogru diyosunuz zor bi süreçtir.yüksek lisans 2.ders donemindeyim de tezden önce doktoraya başlama imkanım olurmu acaba diye düşünmüştümgokceb' Alıntı:adn' Alıntı:Hayırlı olsun hocam hangi üniversiteye geçiyorsunuz .Bide tümleşik doktora hakkında bilgi verirmisiniz.gokceb' Alıntı:açıkcası bence süper olur, ben böte mezunuyum ve doktoramı da (tümleşik) bötede yaptım, şimdi üniversiteye geciyorum ve bir arkadas daha arıyoruz doktoralı, tercihimiz mühendislik lisans böte doktora ya da böte lisans mühendislik y.l-doktora olucak sanırım...
hocam tümleşik doktorada sadece yükseklisans tezini atlamıs oluyorsunuz, ama uzun ve yorucu bir süreç... simdi nevsehire geciyorum böteye...