lisans üstülü btrlerin haftalık çalışma planı nasıl

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan adige
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

adige

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, bu sene doktoraya başlayacağım ancak BTR lerin çalışma planını merak ediyorum. Dersler için bir günümün boş olması gerekiyor. 4 güne 30 saatimi yayacagim yoksa 30 saatin içinde lisansüstü iznimi kullanma hakkım olur mu. 4 günde 30 saat olursa bizim için lisansüstü izini geçerli olmamış oluyor aslında bu izni kullanmak hakkımız değil mi burası kafama takılıyor.

hocam sen dört güne toplamaya çalış okul idaresi bir problem çıkarırsa o zaman 5 gün yaparsın yarım günde izin kullanırsın

hocam öncelikle şunu belirteyim 30 saat çalışma diye bir olay yok. okulunuz tam gün eğitimse tam gün okuldasınız sabahçı-öğlenci olayı varsa hangi devre ortaokulsa o kısımda büyük olasılık görev alırsınız. lisler içinde aynısı geçerli. Kaynak: BTR genelgesini hazırlayan hocalarımız(Necdet SARI, Erdoğan PETÜK).

hocam benm bu sene bi günümü komple boşaltmışlardı.zaten 18 saat dersim vardı.btr olduğum için ve cumaları gitmediğim için 4 saatlik ek dersimi yazmıyorlardı.30 saati 4 güne sığdırmanız daha mantıklı bence.(28 saat yani) daha fazla ek ders alırsınız.

30 saat yok diyenler olsa bile siz idarenizle 30 saat üzerinden konuşun. Okuldada 4 gün kalın seçmeli ders saatlerinde de durun sorun olmaz 1 gününüz boşalmış olur

Burasi meb nasil ayarlarsaniz oyle olur.. Bence okul idarenizle anlasmaya bakin, il ilceyi icin isine sokmayin yoksa sıkıntı yaşanir..

Hocalarım Teşekkürler. Bu sene okul desr saatlerimiz biraz karışacak gibi. Lise imamhatipteyim ve geçen sene ortaokulumuz oldu. Bu sene de bizimleler ama yeni 5 ler için sinif yok:) çözümü ikili eğitimde bulmuşlar ama ben tekim. Ders saatlerim 24 oldu ve rehberliği birakmak istemiyorum 50 tahtam var O kadar emek verdim. Müdür ile halledebilirim insallah. Ders günlerim için dilekçe alacamdedi müdür böyle olunca ilin haberi olacak onlar ders planima karisabilirler mi?

Geri