Ben de sizinle aynı durumdayım hocam. Labım işler halde değil, kapanacak seneye zaten. Ne yapsam bilmiyorum ben de, duruma bile pek sevinemedim.Okulumu da seviyorum.nese1982' Alıntı:dersler artık zorunlu ortaokula geçmeyi düşünüyormusunuz. anadolu lisesindeyim. öğrenci seviyesi çok iyi. ama labım berbat. müdür heryıl nasıl olsa kapanacak diyo. hiç bakım yapılmıyo.ne yapsam okulumu seviyorum.
hocam karar verince paylaşın lütfen. labın kapanması kesin değil. hem istiyorum hem istemiyorum. kapanmasa demirbaşdan düşmek üzere olan ve bi kuruş harcanmayan 15 bilgisayar bu yıl başıma çok iş açtı. prizlerim sökük. öğrenciler sürekli tak çıkar yapıyolar çarpılacaklar diye korkuyorum ve geriliyorumSİRE' Alıntı:Ben de sizinle aynı durumdayım hocam. Labım işler halde değil, kapanacak seneye zaten. Ne yapsam bilmiyorum ben de, duruma bile pek sevinemedim.Okulumu da seviyorum.nese1982' Alıntı:dersler artık zorunlu ortaokula geçmeyi düşünüyormusunuz. anadolu lisesindeyim. öğrenci seviyesi çok iyi. ama labım berbat. müdür heryıl nasıl olsa kapanacak diyo. hiç bakım yapılmıyo.ne yapsam okulumu seviyorum.