lise de olan arkadaşlar

Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
dersler artık zorunlu ortaokula geçmeyi düşünüyormusunuz. anadolu lisesindeyim. öğrenci seviyesi çok iyi. ama labım berbat. müdür heryıl nasıl olsa kapanacak diyo. hiç bakım yapılmıyo.ne yapsam okulumu seviyorum.

hocam ben de anadolu lisesindeyim. bu sene 24 saat dersim vardı tüm sınıflarda idare seçmişti ama seneye 12 saat gibi olacak dersim.
okulumuzda bil labı yoktu. yan okulumuzun bil.lab ını sınıf yapmışlar ben de ordaki bilgisayarları almış sistemi kurmuştum.
ama seneye hem benim labı kaldıracaklarını söylüyorlar hem de yanımızdaki okul artık bilgisayarlarını alıp götürür heralde.
zaten bilgisayarlar da iyi değildi ama yine de ben photoshop u felan anlattım portable sürümünden.
valla şimdi ne yapsam bilemiyorum.liseden kopmak istemiyorum,tefliyim meslek lisesinde açık yok.
okulumuz fatih kapsamında tüm dersliklerde akıllı tahta var.
bence dersin az da olsa varsa ve formatörlüte sorun çıkmıyorsa lisede devam et.
sen bana ne önerirsin hele bi akıl danışak :)

nese1982' Alıntı:
dersler artık zorunlu ortaokula geçmeyi düşünüyormusunuz. anadolu lisesindeyim. öğrenci seviyesi çok iyi. ama labım berbat. müdür heryıl nasıl olsa kapanacak diyo. hiç bakım yapılmıyo.ne yapsam okulumu seviyorum.
Ben de sizinle aynı durumdayım hocam. Labım işler halde değil, kapanacak seneye zaten. Ne yapsam bilmiyorum ben de, duruma bile pek sevinemedim.Okulumu da seviyorum.

SİRE' Alıntı:
nese1982' Alıntı:
Ben de sizinle aynı durumdayım hocam. Labım işler halde değil, kapanacak seneye zaten. Ne yapsam bilmiyorum ben de, duruma bile pek sevinemedim.Okulumu da seviyorum.
hocam karar verince paylaşın lütfen. labın kapanması kesin değil. hem istiyorum hem istemiyorum. kapanmasa demirbaşdan düşmek üzere olan ve bi kuruş harcanmayan 15 bilgisayar bu yıl başıma çok iş açtı. prizlerim sökük. öğrenciler sürekli tak çıkar yapıyolar çarpılacaklar diye korkuyorum ve geriliyorum

Bence kalın derim. Lab kurulumu yıllardır yapılmıyor biliyorsunuz. Gidecebileceğiniz en iyi okulda bile bilgisayar lab en az 6-7 yıllık olacaktır. Gerçi benim lab geniş, bilgisayar oradan burdan toplama ama hepside çalışıyor. Dersim benimde 10 saatti seneye 12 saat
olur ama beni göndermek isteyeceklerini zannetmiyorum.

bir şekilde bağış mağış idareyi sıkıştırıp 20 tane makina aldırmanız şart, sık sık söyleyin bu sene olmazsa sonraki sene değiştirirler bir şekilde lab ı. Bastırmanız lazım bu konuda. Bakanlığa falan dilekçe yazın , ilçe milli eğitime yazı gönderin, loto gibi çıkar mı çıkar. 20 * 700 = 14.000 tl kaynak lazım.

Bende sizler gibi okulumdan memnunum hatta labımdanda, akıllı tahtalara da alışmıştım ancak 9 saate norm gelme ihtimali düşük küçük bir okuluz çünkü az derslikli.Dolayısıyla tayin konusunda çok kararsız kaldım ortaokullar açılırsa geçmeli miyim??

Ben de Anadolu Lisesindeyim, 6 saat bilişim dersi var, norm fazlasıyım. Bilgisayar Laboratuarı 2007 yılında kurulmuş ama tüm bilgisayarlar hala sorunsuz son derece iyi durumda. Norm fazlası olmam nedeniyle okulum değişir mi? Okulumdan, idarecilerden ve öğretmen arkadaşlardan çok memnunum...

Geri