Lise meb'in internet hızı tarife değişikliği

Kodla Büyü

cevher---

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkdaşlar geçen seneden beri lisede 1 mbps hız kullanılıyor, bu hız yetmiyordu, bundan dolayı ben dün tarife değişikliği yapmıştım, bugün yeni bir modem aldım fakat sorun çıktı, sorun için (post1433956.html#p1433956)
şu başlığı açmıştım, bu tarifeyi değiştirme işini yanlış yaptık galiba, nasıl çözebiliriz?

hocam 1 mbps hız vardı yetmiyordu, tarife değiştirdik galiba yapamıyormuşuz, bilen yok, bende aradım değiştirmiş olduk sonra bunlar oldu

hocam telekomun alt yapısı yetersiz ise o ilçede hızı 4 mbs e çıkarınca sıkıntı oluyor ....Daha önce yaşamıştım böyle bir sorun.... Servis gelmiş alt yapı yetersiz ondan böyle sıkıntı çıkarıyor demişti... Hızı azaltınca her şey düzelmişti....

yok hocam altyapı 16 mpbs ye kadar çıkabiliyor, test ettim, mesele şu sanki, yetkisiz bi tarife değişikliğinde üst düzey filtremeye geçiyor,

Telekom ile Bakanlık arasında yapılan protokolde tüm okulların internet hızları 4 MB çıkarılması gerekiyor. Yanlış hatırlamıyorsam 2012'de yapılmıştı bu protokol. Niğde olarak alt yapısı olan tüm okullarımız 4 MB internet kullanıyor.

Arkadaşlar isterlerse protokolü yarın ekleyebilirim.

habib hocam daha yüksek bir hıza çıkarsak problem oluyor mu acaba, aynı ücrete , KBS den ödeniyor zaten, problem oluşturur mu?
protokol lazım olursa isterim yarın hocam

Sayın Hocam,

Bakanlıkla Telekom arasında protokol ve Telekomda MEB uzantılı internetler standart olduğu için yükseltme imkanı yok. Problem ücret değil. Telekom lat yapısı ve Protokol.

İyi çalışmalar.

Hocam biz dilekçe vererek 4 MBS yapmıştık geçen yıl.
Üst yazıyla ilçe mem e gönderdik. İl telekoma da fax çektik. Habib Hocamın dediği yazıyı da gerekçe olarak iliştirmiştik. İnternette ararsanız yazıyı bulabilirsiniz..

Geri