Liselerde Bilgi ve İletişim Dersi Yetiştirme Kursu

Kodla Büyü

paradoksal

Üye
Liselerde Bilgi ve İletişim Dersi Yetiştirme Kursu açılabiliyor mu? Müdür yardımcımız okul ders seçim ekranında bilgisayar ile ilgili birşey göremediğini söyledi. Seçmeli olmasıyla ilgili olabilir mi? Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Sayın hocam malum bu kurslar kapanan dershanelerin yerine getirildi ve dershanelerde de sınavda çıkan dersler var şimdi bizim kurs açalım dememiz herkesin tuhafına gidiyor.Burada bilişimin önemsiz olduğu anlamı çıkmasın ama bu kursların kapsamına biz girmiyoruz.Ben kurs açacağım demiştim geçen yaz kurulda üç kere tekrar sordu ciddi misin diye mudur bey. şimdi de bir sürü ıvır zıvır çıkardıklar artık sistemde gözükse de benim gözümde yok. :D

alkantr' Alıntı:
Sayın hocam malum bu kurslar kapanan dershanelerin yerine getirildi ve dershanelerde de sınavda çıkan dersler var şimdi bizim kurs açalım dememiz herkesin tuhafına gidiyor.Burada bilişimin önemsiz olduğu anlamı çıkmasın ama bu kursların kapsamına biz girmiyoruz.Ben kurs açacağım demiştim geçen yaz kurulda üç kere tekrar sordu ciddi misin diye mudur bey. şimdi de bir sürü ıvır zıvır çıkardıklar artık sistemde gözükse de benim gözümde yok. :D
:) hocam ben kurs modülüne girdim. bazı ortaokullarda gözüküyor. ben 9 ve 10. sınıflara giriyorum.evet 12. sınıf öğrencisinin alması mantıklı değil ama diğer çocuklar ister mi bilemem. hani biz bir şansımızı deneyelim dedik

freechell' Alıntı:
Konya karatay ÖNEMSİZ dersleri actirmiyor :x :x
öyleyse üzücü

freechell' Alıntı:
Konya karatay ÖNEMSİZ dersleri actirmiyor :x :x
evet bizim dersimize bakış bu ve evet ders önemsiz olabilir Fakat öğretmen olarak bilgisayar öğretmeninin okulda ne kadar önemli olduğunu herkes, özellikle idare, iyi bilir.

geçen sene ortaokulda açmıştım kursu okulun en akıllı terbiyeli uslu güvenilir ve puanı en yüksek olan öğrencilerime açmıştım bu benim gözümde gerçekte tam tersi :)
öğrencilerimle anlaştım dı öğle arası oyun oynuyorlar kursta akıllıca dinliyorlar dersi kaynatmıyor dediğimi yapıyorlardı benim için zevkli idi anlaştıkdı normal derste öğrenciler istekli dinlemez yapmaz ama kurs öğrencilerim dinler yapardı. zati 13 kişi idi yeter

son zaman kursu erken kapatayım dedim di idareye biraz olay çıkarmışlar sanki ben velisiyim onların müdür bana konuşma yapardı senin öğrenciler diye ama kapattırmadı idi de çünkü sonuç belli lab ta akıllı duruyorlardı..

bizim okulda tembel öğrenciler öğrenci değildir bazı hocaların gözünde...

Geri