Liselerde Diploma Sıkıntısı

Kodla Büyü

sami55

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Milli Eğitimde bir iş de doğru yapılsa bari...
Diplomaları bastık sonra bir duyuru geldi dönüşen okullar eski isimlerle bassın diye gel deçık işin içinden şimdi geri topla diplomaları işin yoksa ....

En gıcık olduğum iş madem böyle bir hatırlatma yapacaksın yap okullar kapanmadan millet görsün daha dün yaptılar basan zaten bastı diplomayı...
Şimdi ortalıkta diplomada yok ayıkla pirincin taşını işin yoksa...

Hocam bizim ilçede de böyle oldu. Yazı göndermişler eski okul adlarına göre basılsın diye.

ayrıca diploma başlıkları da güncellenmiş,
önceden kurum türü lisesi diploması şeklinde çıkıyordu şimdi mesleki eğitime bağlı okullarda anadolu meslek, teknik, endüstri meslek, şeklinde çıkıyor

sami55' Alıntı:
Diplomaları bastık sonra bir duyuru geldi dönüşen okullar eski isimlerle bassın diye gel deçık işin içinden şimdi geri topla diplomaları işin yoksa ....
oda değişmiş hocam
eokul ana sayfasında duyuru var
kurum adı değişmeyecek diye
yani şu an itibariyle doğru olmuş

CodeDitoR' Alıntı:
sami55' Alıntı:
oda değişmiş hocam
eokul ana sayfasında duyuru var
kurum adı değişmeyecek diye
yani şu an itibariyle doğru olmuş

Hocam duyuruda ortaöğretim için birşey dememişler ama bizi de kapsar mı sizce?

sami55' Alıntı:
Arkadaşlar bizimle aynı durumda olanlarınız var mı acaba
evet biz de aynı durumdayız. ama biz daha kimseye diploma vermemiştirk. şimdi il meme yazdık yeni diploma istedik.

bir okuldaki müdür yardımcısı arkadaşımda aynı sıkıntıyı yaşadı,
müdür bey diplomanın arkasına sehven okul adı yanlış yazılmıştır yazıp doğrusunu yazıp imzalayacakmış.
gençler bu yüzden ileride sıkıntı yaşar yenisini bassanız daha iyi olmaz mı dedim ama bu şekilde yapacaklarmış.

yasarcan' Alıntı:
bir okuldaki müdür yardımcısı arkadaşımda aynı sıkıntıyı yaşadı,
müdür bey diplomanın arkasına sehven okul adı yanlış yazılmıştır yazıp doğrusunu yazıp imzalayacakmış.
gençler bu yüzden ileride sıkıntı yaşar yenisini bassanız daha iyi olmaz mı dedim ama bu şekilde yapacaklarmış.

Bizede o şekilde bir müdür arkadaş tavsiye etti ama ben yenisini basma taraftarıyım. Bir öğrenci almıştı diploma onu da geri çağırdım geçici mezuniyet vereceğim. bakalım bakanlık en son ne karar verecek... Ben yanarım da diploma dosyası düzenli olsun yarım günümü harcadım tek tek sıraya koydum. Deneme borcu olanları diplomalarının olduğu poşet dosyaya yazdım kitap getirmeyenleri de aynı şekilde şimdi bir kez daha uğraş emeklerime yazık ya :(

Bize bugün itibariyle İlden cevap geldi arkadaşlar diplomalar yeniden basılacak... Hadi hayırlısı bu sene bu diploma basım işini iyice öğrendim resmen

Geri