Arkadaşlar lisede olanlar föy hazırlıyor musunuz? Benden istediler ne olduğunu bilmiyorum malum tek bilişimciyiz okullarda belki sizlerden de istemiyordur dedim
İnsanoğlu sora sora öğreniyor Hocam ortaokuldan liseye geçtim konuya vakıf değilim, yeni okulda kimseyi tanımıyorum e malum tekim birde o yüzden çevremdekilere soruyorum sizlere soruyorum böyle böyle öğreniyorum.Hocam sizden istenecek şeyler yönetmelikte olanlar. Başka kimse bişey isteyemez. Ben lisedeyim. 23 yıllık öğretmenim. Ne föyü. Önce kendileri derslerine girip föy hazırlasınlar...
Ayrıca şuanda izinlisiniz. Bişey isteyemezler.
Not : Forumda yeni konu açma konusunda rekor sizde muhtemelen.
Hazırlayın o zaman hocam. Konu artık kapatılabilir. Zaten cevabını almışsınız madem.İnsanoğlu sora sora öğreniyor Hocam ortaokuldan liseye geçtim konuya vakıf değilim, yeni okulda kimseyi tanımıyorum e malum tekim birde o yüzden çevremdekilere soruyorum sizlere soruyorum böyle böyle öğreniyorum.
Okulda herkes hazırladığına göre banane diyemem Hocam bir şekilde hazırlamam gerek
Allah Allahhh size mi soracağız konunun ne zaman kapanacağını. Nasıl hazırlanacağını bilen yardımcı olmak isteyen kişilerden yardım istiyorum. Yapayım mı yapmayayım mı diye mi sormuşum ben. İlla yorum yap mı demişim size.Hazırlayın o zaman hocam. Konu artık kapatılabilir. Zaten cevabını almışsınız madem.
hocam dersini anlat gerisi boş işler. istenirse yaparsın istenmezse kafanı yorma. Önemli olan ders.İnsanoğlu sora sora öğreniyor Hocam ortaokuldan liseye geçtim konuya vakıf değilim, yeni okulda kimseyi tanımıyorum e malum tekim birde o yüzden çevremdekilere soruyorum sizlere soruyorum böyle böyle öğreniyorum.
Okulda herkes hazırladığına göre banane diyemem Hocam bir şekilde hazırlamam gerek
onlar ne föyü hazırlıyormuş? İlk kez duydum.Arkadaşlar fizik, kimya, biyoloji,coğrafya derslerine ait birşeymiş zümre başkanları grubundan föyleri eksik olanlar diye 1-2 kere yazılınca bizim de var zannettim yazan kişi de bana topla dediler Hocam ben de bilmiyorum deyince sizden bir bilen vardır dedim.
Aynen ben de ona benzettim, son teslim geçen haftaydı aslında eksik var demekki.O dediğin günlük ders planı hocam. Onu da yaz ortasında istemeleri saçma. Okul açılınca verilir. İlginç.
günlük ders planı teslim edilecek bişey değildir. ders esnasında yanınızda bulunması gereken bişeydir. topluca yapılacak bişey de değidir. dersinden önce hazırlarsın olur biter.O dediğin günlük ders planı hocam. Onu da yaz ortasında istemeleri saçma. Okul açılınca verilir. İlginç.
Hocam sen ne asabiymissin. Güzel idareciler ile karşılaşmışsın sanırım ama daha güzelleri de var unutma.günlük ders planı teslim edilecek bişey değildir. ders esnasında yanınızda bulunması gereken bişeydir. topluca yapılacak bişey de değidir. dersinden önce hazırlarsın olur biter.
İnşallah gelirler o dediğin idareciler karşıma hocam. Ama suç onlarda değil onları patronları yerine koyanlarda. Ben sadece yasa yönetmelik diyorum hocam. Asabiyetim onlara uymayanlara. Çalıştığım 3. Okul bu. Epey idareci ile çalıştım. Yasa yönetmelik dedim hep. Şu anda çalıştığım kurumun müdür ve mdr yrd sı yönetmelik dışı hareket ettikleri için soruşturma geçirip ceza aldılar.Hocam sen ne asabiymissin. Güzel idareciler ile karşılaşmışsın sanırım ama daha güzelleri de var unutma.