Liselerde Föy

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaşlar lisede olanlar föy hazırlıyor musunuz? Benden istediler ne olduğunu bilmiyorum malum tek bilişimciyiz okullarda belki sizlerden de istemiyordur dedim

Dediğiniz ders anlatım föyü ise her konu ve alt konulardan çalışma yaprakları hazırlamanız gerekir sayın hocam.

Hocam sizden istenecek şeyler yönetmelikte olanlar. Başka kimse bişey isteyemez. Ben lisedeyim. 23 yıllık öğretmenim. Ne föyü. Önce kendileri derslerine girip föy hazırlasınlar...

Ayrıca şuanda izinlisiniz. Bişey isteyemezler.

Not : Forumda yeni konu açma konusunda rekor sizde muhtemelen.

Son düzenleme:
Hocam sizden istenecek şeyler yönetmelikte olanlar. Başka kimse bişey isteyemez. Ben lisedeyim. 23 yıllık öğretmenim. Ne föyü. Önce kendileri derslerine girip föy hazırlasınlar...

Ayrıca şuanda izinlisiniz. Bişey isteyemezler.

Not : Forumda yeni konu açma konusunda rekor sizde muhtemelen.
İnsanoğlu sora sora öğreniyor Hocam ortaokuldan liseye geçtim konuya vakıf değilim, yeni okulda kimseyi tanımıyorum e malum tekim birde o yüzden çevremdekilere soruyorum sizlere soruyorum böyle böyle öğreniyorum.
Okulda herkes hazırladığına göre banane diyemem Hocam bir şekilde hazırlamam gerek

İnsanoğlu sora sora öğreniyor Hocam ortaokuldan liseye geçtim konuya vakıf değilim, yeni okulda kimseyi tanımıyorum e malum tekim birde o yüzden çevremdekilere soruyorum sizlere soruyorum böyle böyle öğreniyorum.
Okulda herkes hazırladığına göre banane diyemem Hocam bir şekilde hazırlamam gerek
Hazırlayın o zaman hocam. Konu artık kapatılabilir. Zaten cevabını almışsınız madem.

Hazırlayın o zaman hocam. Konu artık kapatılabilir. Zaten cevabını almışsınız madem.
Allah Allahhh size mi soracağız konunun ne zaman kapanacağını. Nasıl hazırlanacağını bilen yardımcı olmak isteyen kişilerden yardım istiyorum. Yapayım mı yapmayayım mı diye mi sormuşum ben. İlla yorum yap mı demişim size.

yok kardeş öyle bişey. biri bi tarafından uydurmuş. soruyu soracağın yer yönetmelik. başka konuda da dedim sana. herkes hazırlıyormuş. hazırla o zaman.

herşey sora sora öğrenilmez. çırakmıyız biz, öğretmeniz.

yeni gelen müdür alan ve laboratuvar şeflerinden yıllık plan istedi 6-7 sene önce. yok öyle bişey dedim. açın yönetmeliği bakın.
oysa bu forumda bile bununla alakalı paylaşılmış plan örnekleri var.

bakacağınız yer ortaöğretim kurumları yönetmeliği

not : site ile alakam yoktur. sadece sürekli güncel tuttukları için ordan paylaştım

Son düzenleme:
Arkadaşlar fizik, kimya, biyoloji,coğrafya derslerine ait birşeymiş zümre başkanları grubundan föyleri eksik olanlar diye 1-2 kere yazılınca bizim de var zannettim yazan kişi de bana topla dediler Hocam ben de bilmiyorum deyince sizden bir bilen vardır dedim.

hocam dersini anlat gerisi boş işler. istenirse yaparsın istenmezse kafanı yorma. Önemli olan ders.

Arkadaşlar fizik, kimya, biyoloji,coğrafya derslerine ait birşeymiş zümre başkanları grubundan föyleri eksik olanlar diye 1-2 kere yazılınca bizim de var zannettim yazan kişi de bana topla dediler Hocam ben de bilmiyorum deyince sizden bir bilen vardır dedim.
onlar ne föyü hazırlıyormuş? İlk kez duydum.

Gün gün derste ne anlayacaklarını, soracakları soruları, yapacakları deneme sınavlarını vs. İçeren yıllık föy hazırlıyorlarmış

O dediğin günlük ders planı hocam. Onu da yaz ortasında istemeleri saçma. Okul açılınca verilir. İlginç.

O dediğin günlük ders planı hocam. Onu da yaz ortasında istemeleri saçma. Okul açılınca verilir. İlginç.
günlük ders planı teslim edilecek bişey değildir. ders esnasında yanınızda bulunması gereken bişeydir. topluca yapılacak bişey de değidir. dersinden önce hazırlarsın olur biter.

günlük ders planı teslim edilecek bişey değildir. ders esnasında yanınızda bulunması gereken bişeydir. topluca yapılacak bişey de değidir. dersinden önce hazırlarsın olur biter.
Hocam sen ne asabiymissin. Güzel idareciler ile karşılaşmışsın sanırım ama daha güzelleri de var unutma.

Hocam sen ne asabiymissin. Güzel idareciler ile karşılaşmışsın sanırım ama daha güzelleri de var unutma.
İnşallah gelirler o dediğin idareciler karşıma hocam. Ama suç onlarda değil onları patronları yerine koyanlarda. Ben sadece yasa yönetmelik diyorum hocam. Asabiyetim onlara uymayanlara. Çalıştığım 3. Okul bu. Epey idareci ile çalıştım. Yasa yönetmelik dedim hep. Şu anda çalıştığım kurumun müdür ve mdr yrd sı yönetmelik dışı hareket ettikleri için soruşturma geçirip ceza aldılar.

Not : Haklarını bilmeyen öğretmenlere de selam olsun. İyice ezdirsinler kendilerini.

Geri