yardım. Sorumluluk sınavında görev alabiliyor muyuz
müdüre söyle gözetmenlik yazsın hocam ben lisede çalışırken gözetmenlik yazdılar söyledim 3 adet sonuçta o okulun öğretmenisin birde ben varken gidip dışardan öğretmene yazmışlar müdüre sitem ettim elinin ayarını düzelt diye oda düzelttiosmanlının-dirilişi' Alıntı:bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim
O hataya en başta karşı çıkılması gerekirdi hocam..egitimci.' Alıntı:28 hazirana kadar yapılan görevlendirmenin yasal olmadığını düşünüyorum, bakanlık daha üst birim ve bakanlık eğitim-öğretim varsa görevlendirilir diyor... hangi öğretmen(lise için özellikle) okula gidiyor bu hafta?
osmanlının-dirilişi' Alıntı:yardım. Sorumluluk sınavında görev alabiliyor muyuz
Bahadır1980' Alıntı:Hocam ben okul idaresi ile konuştum sorumluluk sınavlarında görev vermediler. Verseler de sorumluluk sınavlarının ücretini alamıyorsunuz. Ancak 1-12 Temmuz arası Ortalama Yükseltme sınavında görevlendirmemiz biteceğinden görev verecekler.
munsal' Alıntı:osmanlının-dirilişi' Alıntı:yardım. Sorumluluk sınavında görev alabiliyor muyuz
görev alırsınız hocam. her hangi bir sıkıntı yok. yalnız o günkü bt rehberliği ücretiniz yazılmaz, sadecede sınav ücretiniz yazılır. şöyle düşünebilirsiniz; çıraklık eğitiminde sınav görevi aldınız; çıraklık eğitiminde aldınız sınav günleri size bt rehberliği ücreti yatmaz. diğer günler bt rehberliğiniz devam eder.
istanbul'da görevlendirmeler 30 hazirana kadar.
http://www.istbilfor.org/HaberlerDetay.aspx?id=54