Liselerde görevlendirilen BTR öğretmenleri sorumluluk sınavı

Kodla Büyü
hafta içi mesai saatleri içinde alamazsınız alırsanız ekdersiniz yatmaz yatarsa ses çıkarma fazla karıştırma :D ayrıyetten dersiniz yok sınavınız yok nasıl görev veriliyor ki? bi yanlışlık var o işte .. yalnız sınav tarihlerinde görevlendirmeniz bitmiştir o zaman yazılır onun harici olmaz

osmanlının-dirilişi' Alıntı:
bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim
müdüre söyle gözetmenlik yazsın hocam ben lisede çalışırken gözetmenlik yazdılar söyledim 3 adet sonuçta o okulun öğretmenisin birde ben varken gidip dışardan öğretmene yazmışlar müdüre sitem ettim elinin ayarını düzelt diye oda düzeltti

Eğer görevlendirmeniz 28 Haziran'a kadarsa sorumluluk sınavında görev veremezler. verseler bile ücret alamazsınız

28 hazirana kadar yapılan görevlendirmenin yasal olmadığını düşünüyorum, bakanlık daha üst birim ve bakanlık eğitim-öğretim varsa görevlendirilir diyor... hangi öğretmen(lise için özellikle) okula gidiyor bu hafta?

Merhabalar..

BTR öğretmen görevlendirme esaslarında eğitim-öğretim boyunca görevlendirilmesi gerekmektedir şeklinde bir ibare var idi. İstanbul ilinde görevlendirmeler 14 hazirandı yanlış hatırlamıyorsam..

Bende lisede görev yapıyorum dolayısı ile o tarihten sonra olan tüm sınavlarda gözetmen ve gerektiğinde komisyon üyesi olarak görev alabiliyoruz..

Bazı iller görevlendirme tarihlerini 28 Haziran'a kadar yapmış dolayısı ile bir görevlendirme olduğu için sınavlarda görev alamazlar.

egitimci.' Alıntı:
28 hazirana kadar yapılan görevlendirmenin yasal olmadığını düşünüyorum, bakanlık daha üst birim ve bakanlık eğitim-öğretim varsa görevlendirilir diyor... hangi öğretmen(lise için özellikle) okula gidiyor bu hafta?
O hataya en başta karşı çıkılması gerekirdi hocam..

Ben de lisede görevlendirme olarak çalışıyorum BÖTE mezunuyum. Geçen sene müdürüm okulun öğretmeni olmadığım için sorumluluk sınavlarında görev alamayacağımı söylemişti. girdiğim dersten kalan öğrencilerin sınavlarını okulun kadrolu öğretmeni yapmıştı. Bu sene bıraktım ama yine ben yapmıyorum sınavı.

yardım. Sorumluluk sınavında görev alabiliyor muyuz

görev alırsınız hocam. her hangi bir sıkıntı yok. yalnız o günkü bt rehberliği ücretiniz yazılmaz, sadecede sınav ücretiniz yazılır. şöyle düşünebilirsiniz; çıraklık eğitiminde sınav görevi aldınız; çıraklık eğitiminde aldınız sınav günleri size bt rehberliği ücreti yatmaz. diğer günler bt rehberliğiniz devam eder.

istanbul'da görevlendirmeler 30 hazirana kadar.

http://www.istbilfor.org/HaberlerDetay.aspx?id=54

Hocam ben okul idaresi ile konuştum sorumluluk sınavlarında görev vermediler. Verseler de sorumluluk sınavlarının ücretini alamıyorsunuz. Ancak 1-12 Temmuz arası Ortalama Yükseltme sınavında görevlendirmemiz biteceğinden görev verecekler.

Bahadır1980' Alıntı:
Hocam ben okul idaresi ile konuştum sorumluluk sınavlarında görev vermediler. Verseler de sorumluluk sınavlarının ücretini alamıyorsunuz. Ancak 1-12 Temmuz arası Ortalama Yükseltme sınavında görevlendirmemiz biteceğinden görev verecekler.

hocam görevlendirilemez diye bir şey yok. görevlendirir ama bt rehberliği ücretini alamazsınız. o zaman çıraklık eğitiminde neden görevlendiriyorlar? sizin idare sanırım biraz keyfi davranıyor. ya da sınav kısıtlaması kalkmasaydı ve yeteri kadar öğretmen olmasaydı mecbur görevlendirecekti.

Bana da şöyle birşey söylendi.. Okulun kadrolu öğretmeni olmadığımdan 1-12 temmuz arası sınav görevi verilemezmiş.. İlçeden onay alınması filan gerekiyomuş var mı bunun aslı?

göktuğ hocam kadrolu olmadığınız için vermemeleri normal kendi öğretmenlerine dağıtırlar genelde...

bizim il 28 hazirana kadar görevlendirmiş ancak ben okula gitmiyorum ve ek derste yazmayın dedim bana,bu yüzden sorumluluk ve ortalama yükseltme sınavlarında görev alacağım.

munsal' Alıntı:
yardım. Sorumluluk sınavında görev alabiliyor muyuz

görev alırsınız hocam. her hangi bir sıkıntı yok. yalnız o günkü bt rehberliği ücretiniz yazılmaz, sadecede sınav ücretiniz yazılır. şöyle düşünebilirsiniz; çıraklık eğitiminde sınav görevi aldınız; çıraklık eğitiminde aldınız sınav günleri size bt rehberliği ücreti yatmaz. diğer günler bt rehberliğiniz devam eder.

istanbul'da görevlendirmeler 30 hazirana kadar.

http://www.istbilfor.org/HaberlerDetay.aspx?id=54

Sonra bende farkettim 30 Haziranmış... 14 haziran diye aklımda kalmış... Bilgilendirme için teşekkürler..

aydında görevlendirme 28 haziranda bitiyor ama ortalama yükseltme 1 temmuzda başlıyor yine de veremeyiz diyor bizim idare.bununla ilgili bir yazı mı var?

Neden veremeyeceklerini onlar ispatlasınlar hocam.

lisenin kadrolu öğretmeni iseniz , görevlendirmeniz de 28inde bitiyormuş daha ne gerekiyormuş ki.

Alırsınız hocam, neden alamayasınız. Bana verilecekti, ben her sene yaptığım gibi istemedim. :lol: Geçen sene istemediğim halde verilmişti, bu sene verilmedi şükür.

Hocam 4 3 4 4 3 olarak yazılan ekdersler sınavınız olduğu gün 5 olarak yazılır.

Geri