sayın hocam ben haftanın ili günü lisede görevliyim. -istanbul- ilk bir kaç hafta epey bi yoğundum analiz raporu tamiratlar öğretmenlerin istediği programları kurmak gelen servis görevlilerine bildirilmiş arızaları tamir etmelerinde eşlik etmek gibi görevleri yerine getirdim
bugün boş kaldım ya gerçi ilk kez bu kadar sakinim ama sabahtan bir iki hoca google eart falan istedi hallettim. bir iki soruya yanıt verdim..
şimdi böyle boş kalınca bi tuhaf oldum son 2 saattir öğretmenler odasında oturup boş derste olan öğretmenlerle muhabbet ediyor iken buldum kendimi!!
azcık utandım sonra utandığıma üzüldüm. sanki boş kalmamaya alışmışız. boş kalınca suçlu hissettim kendimi ya ne garip!
biz bile "bilgisayarcılar" 'a karşı olan tavırı kabul etmişiz sanki??
ne dersiniz siz ne yapıyorsunuz lisede??
bugün boş kaldım ya gerçi ilk kez bu kadar sakinim ama sabahtan bir iki hoca google eart falan istedi hallettim. bir iki soruya yanıt verdim..
şimdi böyle boş kalınca bi tuhaf oldum son 2 saattir öğretmenler odasında oturup boş derste olan öğretmenlerle muhabbet ediyor iken buldum kendimi!!
azcık utandım sonra utandığıma üzüldüm. sanki boş kalmamaya alışmışız. boş kalınca suçlu hissettim kendimi ya ne garip!
biz bile "bilgisayarcılar" 'a karşı olan tavırı kabul etmişiz sanki??
ne dersiniz siz ne yapıyorsunuz lisede??