lsass.exe virüsü çözüm önerileri

Kodla Büyü

bayx49

Aktif Üye
arkadaşlar bu virüsle başımız dertte.bulduğum çözüm yöntemlerini denedim ama silniyor bir flash diskle tekrar geri hortluyor.Flash diskin içindeki klasörleri exe olarak görüyor ve tıklayınca farklı bir pencerede açılıyor.Çözüm önerisi olan varmı bu konuda??

Ben şu şekilde yaptım hocam..
Güvenli modda açtım bilgisayarı ve virüsün bulunduğu klasörün(sanırım c:\win\ idi)içeriğini sildim. sonra sorun ortadan kalktı.

Combofix programıyla taratırsan bilgisayarı siler.Usb disk security kurarakta flash diskten virüs gelmesini engelleyebilirsin.

işte yapması neredeyse 1 dk ka sürüyor kurulum ne yok sadace aç yeter bittiğinde entere basıyorsun ve reset atıyorsun işte bu kadar

Ekli dosyalar

ferhat00233 kardeş sırf sana teşekkür için kayıt oldum. problemi halletti herkez gönül rahatlığıyla indirebilir :++: :++:

ugy' Alıntı:
Ben şu şekilde yaptım hocam..
Güvenli modda açtım bilgisayarı ve virüsün bulunduğu klasörün(sanırım c:\win\ idi)içeriğini sildim. sonra sorun ortadan kalktı.
Ben de bu şekilde çözmüştüm ;)

ferhat00233' Alıntı:
işte yapması neredeyse 1 dk ka sürüyor kurulum ne yok sadace aç yeter bittiğinde entere basıyorsun ve reset atıyorsun işte bu kadar

bu programı denedikten sonra bilgisayar açılmıyor. şifre ekranından sonra reset atıyor beklemeye alıyor durmadan. nasıl çözülür bu sorun. şu anda iki bilgisayardada aynı sorun var

ferhat00233' Alıntı:
İçinden exe uzantılı dosya çıktı.Tüm masaüstü görünmez oldu.Reset atmak durumunda kaldım.

Geri