lys sonuçları ve kararsızlık...

Kodla Büyü
Sonuçlar belli oldu ama şu ikinci öğretimlerin kaldırılması işi bozdu. Ben istediğim üni. ikinci öğretim türkçe ye yerleşebilecek kadar puan aldım. ama şansa bak ki kaldırıldı. fen bilgisi, sınıf ve okul öncesi ö. de geliyor puanıma göre ama yazıp yazmamakta kararsızım. ki yazsamda ikinci öğretim yokken nasıl okuyacağım. ama bilgisayar branşının da angarya işlerinden bıktım. ne yapsam bilmiyorum.

benim olduğum ilde 2. öğretim sadece iibf var. kamu yönetimi - iktisat - işletme sırasıyla yazacağım. diğer fakülteleride değerlendirebilirsiniz. ben öğretmenlik düşünmüyorum zaten.

O kadar çalıştım ettim.
Mf1 De 426 Aldım
Mf2 De 422 Aldım Sırf bu Bilgisayar öğretmenliğinden kurtulayım diye.İşe bakın ilköğretim Mat. Öğretmenliği 2.Öğretim Yazarım diyordum 2. öğretimlerin hepsini kaldırmışlar.Şeytan diyor ver istifanı git 1. öğretimini oku.Ah bu şeytan yokmu.Ama yinede yazacağım 1.öğretimini.Küçük bir üniversite yazacağım.Derslere gitmeden vize finaller ile bitirmeye çalışacağım.Ömür Boyu Bilgisayarcılığı düşünmek istemiyorum.Katlanacağım.Ya da Bakarım.Olmaz gibiyse aylıksız izin filan çözüm yolları arayacağım.
Bir önümde 4 yıl üniversite var diğer tarafta Bilgisayarcı olarak 25 Yıl.Hangini göze alırım çok kararsızım.

haruneser' Alıntı:
O kadar çalıştım ettim.
Mf1 De 426 Aldım
Mf2 De 422 Aldım Sırf bu Bilgisayar öğretmenliğinden kurtulayım diye.İşe bakın ilköğretim Mat. Öğretmenliği 2.Öğretim Yazarım diyordum 2. öğretimlerin hepsini kaldırmışlar.Şeytan diyor ver istifanı git 1. öğretimini oku.Ah bu şeytan yokmu.Ama yinede yazacağım 1.öğretimini.Küçük bir üniversite yazacağım.Derslere gitmeden vize finaller ile bitirmeye çalışacağım.Ömür Boyu Bilgisayarcılığı düşünmek istemiyorum.Katlanacağım.Ya da Bakarım.Olmaz gibiyse aylıksız izin filan çözüm yolları arayacağım.
Bir önümde 4 yıl üniversite var diğer tarafta Bilgisayarcı olarak 25 Yıl.Hangini göze alırım çok kararsızım.
hocam 2. öğretim mühendislik yazabilirsin. puanın iyi. uzaktan eğitim mühendisliklerde var.

BBNET
Geri