i_ersen
Aktif Üye
arkadaşlar ben haziran ayında bir liseye geldim. Okulumda müdür yardımcısı normu 2. haziran ayında bir müdür yardımcısı ildışı tayinle gitti. bende formatör oldum. müdür yeni bir müdür yardımcısı gelene kadar giden müdür yardımcısının yaptığı işleri sen yaparmısın dedi bende iyi niyetle peki dedim. eylül ayında müdür yrd. zorunlu yer değiştirmelerinde bizdeki müdür yrd. başka kula gitti ve yerine atama olmadı. müdürde görevlendirme yapılacağını söyledi. ben başvurmak istemedim ancak kim gelirse gelsin 3. müdür yardımcısı(fahri olarak) sen olacaksın dedi. bende o zaman bende başvurayım dedim. geçen hafta görevlendirmelerin yapıldığını benim olmadığımı söyledi. bende olsun dedim. ama bazı işleri benim başıma yıkmaya çalışıyor.
bugün bir arkadaştan şunu öğrendim benim görevlendirme istediğim dilekçeyi mem'e göndermemiş. sadece 2 başvuru yapıldı demiş ve onlar görevlendirilmiş. benim için farkeden birşey yok ama canımı sıktı hiçbirşey yapmak istemiyorum. hatta aralık ayında formatörlüğe bile başvurmayı düşünmüyorum. okulumda 9 saat ders var acaba doğru olanı mı yapıyorum?
bugün bir arkadaştan şunu öğrendim benim görevlendirme istediğim dilekçeyi mem'e göndermemiş. sadece 2 başvuru yapıldı demiş ve onlar görevlendirilmiş. benim için farkeden birşey yok ama canımı sıktı hiçbirşey yapmak istemiyorum. hatta aralık ayında formatörlüğe bile başvurmayı düşünmüyorum. okulumda 9 saat ders var acaba doğru olanı mı yapıyorum?