aynen hocam. ctrl+alt+delete çalışmıyor. güvenli modda bilg. kendini kapatıyor. bende bastım formatıabdullatif' Alıntı:bizim okulda da bir öğretmenin bilgisayarında böyle bir şey oldu. güvenli modda açınca kendi kendine kapanıyor. bastım formatı...
lemmings' Alıntı:bizim okulda da benzeri bi durum olmuştu, bi de 100 € veya 200 tl ödenmesi gerekiyor diye mesaj çıkmıştı bizde.
müdür de "vereceksek 200 tl verelim avro 2.35" demişti!! :lol:
uhaha:ozcankurucu' Alıntı:lemmings' Alıntı:bizim okulda da benzeri bi durum olmuştu, bi de 100 € veya 200 tl ödenmesi gerekiyor diye mesaj çıkmıştı bizde.
hocam kabul etseydin keşke...
lemmings' Alıntı:bizim okulda da benzeri bi durum olmuştu, bi de 100 € veya 200 tl ödenmesi gerekiyor diye mesaj çıkmıştı bizde.
regulus11' Alıntı:Combofix temzliyor o virüsü. Ben de güvenli modda açamamıştım komut istemi ile güvenli modda açılıyordu. Flash belleğe combofixi yükledikten sonra komut istemi ile güvenli moddan temizlik yapabilirdiniz..
aynen idareci saf, duygusal hemen kanar böyle şeylerede sen B.T cisin sen duyar duymaz görürgörmez anlaman gerekir.vlk4n' Alıntı:Bu tarz olayların bilgisayar öğretmenleri tarafından basitçe sorulması gerçekten üzücü....