müdürün bilgisayarına virüs programı önerisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kily
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

kily

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar önerilerinize acilen ihtiyacım var

müdür beyin bilgidsayarında bi saçma virüs vardı sildim "live security platinum" diye
şimdi bi virüs programı kuracağım. pc de kurum net çalışıyor bu yüzden çakışmanın kesinlikle olmaması lazım nedir ne kurayım acil??

bi de şu programı kullanan varmı ?? Malwarebytes Anti-Malware PRO

Avira veya AVG kullan. Çakışma olurmu bilmiyorum ama olursa o yazılıma izin ver diyeceksiniz. Virüs bulaşmışsa silmeye kalkabilir.

ttnet üyesinden ücretsiz alacağın mcafee olabilir, iş görüyor madem ttnet kullanıyoruz sağladığı servislerden yararlanalım..

tt net değil doping adsl imiş... ya bende bugun başladım bu okula ilk günden iş :(

okulda olması gerekmiyor her hangibir tanıdığınızın üyeliği oluyor, üyelik ile verilen 1 yıl ücretsiz programı kurabiliyorsunuz bir pc ye..ben kendi bilgisayarımda okulda yani bunu kullanıyorum, usb ler 10 numara performans sağlıyor...

EynelMefer' Alıntı:
okulda olması gerekmiyor her hangibir tanıdığınızın üyeliği oluyor, üyelik ile verilen 1 yıl ücretsiz programı kurabiliyorsunuz bir pc ye..ben kendi bilgisayarımda okulda yani bunu kullanıyorum, usb ler 10 numara performans sağlıyor...

kendi ttnet aboneliğim üzerinden denerim teşekkür ederim

avg free 2012 gayet güzel hocam, ben kurdum kasma yok, nod32 vardı. virüslerle arkadaş olmuş. Bende silip AVG2012 KURDUM ŞUAN GAYET İYİ

EynelMefer' Alıntı:
Hocam programı nasıl alıyoruz.Biraz aydınlatırsanız ne yapmamız konusunda?

MEMEK' Alıntı:
EynelMefer' Alıntı:
Hocam programı nasıl alıyoruz.Biraz aydınlatırsanız ne yapmamız konusunda?

http://www.ttnetguvenlik.com.tr/Detail/ ... irme/8/69/

linkten giriş yapıyorsunuz programı indiriyorsunuz indirirken şifrenizi veriyor kaydediyorsunuz sonra programı indirdikten sonra yüklüyorsunuz yükleme sırasında şifrenizi yazıyorsunuz hepsi bu..sadece bir hakkınız var, bir pc yani...

Geri