Müdür çalışma saatimizi 08.00-17.00 Olarak Belirledi

Kodla Büyü

ogretmen_ahmet

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bugün yapılan toplantıda memur olduğumuzdan dolayı ve OHAL i de mazaret göstererek kursumuz olsa da olmasa da bu günden sonra kurumda 8.00-17.00 arasında bulunacağımızı söyledi.
1 saattir arıyorum çalışma saatleriyle ilgili bir yönetmelik bir yazı elinde olan var mı?

millet işkence yapmaktan zevk alıyorlar heralde böyle idarecilik mi olur, şikayet edin bir şube müdürüne kulağını çeksin yoksa yazılı dilekçeyle şikayet olursa koltuğundan olabilir. Kafasına göre mesai belirleme yetkisini ona kim vermiş.

Hocam sanırım halk eğitimde çalışıyorsunuz. Halk eğitimlerde seminer çalışması bulunmamaktadır. Dolayısıyla seminer zamanı ( eğer kurusunuz yoksa ) ekders ödenmez. Bakanlığın halk eğitim öğretmenleri ve seminer çalışmaları ile ilgili resmi yazısı var. Zaten halk eğitimlerde kursununuz yoksa kurumda bulunmanıza gerek yok. Sonuçta siz idareci değilsiniz. OHAL, Milli Eğitim Bakanlığı'nda sadece idarecileri kapsayan bir durum. Biz öğretmenleri de kapsasaydı bizleri de yaz tatilinde okula çağırırlardı. Ama sadece okul idarecilerini çağırdılar. Normal öğretmenler tatilini yapmaya devam etti. Bu durumu güzel dille anlatmaya çalışın. Eğer hala anlamamazlıktan gelirse o zaman normal bir öğretmenin maaş karşılığı haftada 15 saattir. 15 saat kalıp giderim diyebilirsiniz.

Biz eylul ayi boyunca ilce merkezi ve butun koyleri dolasarak alan taramasi yapacagiz.nerenin hangi kursa ihtiyaci olup olmadigini belirleyecegiz kadrolu 6 ogretmeniz gorev paylasimi yapti mudur her gun 9-12 yapacagiz bunu ama ekders yok maalesef

gunerkartalova' Alıntı:
Biz eylul ayi boyunca ilce merkezi ve butun koyleri dolasarak alan taramasi yapacagiz.nerenin hangi kursa ihtiyaci olup olmadigini belirleyecegiz kadrolu 6 ogretmeniz gorev paylasimi yapti mudur her gun 9-12 yapacagiz bunu ama ekders yok maalesef

Alan taraması nedir bilmem hocam ama. Biz fatih projesi için diğer zümemle tüm ilçe ve köy okullarını gezdik. Tüm öğretmenlere kurs verdik. Kurslar bittiğinde yol üstünde karşılaştığımız ilçe milli eğitim müdürü 5 saniyelik teşekkür etti. Kendi arabamızla gittik hocam köylere. Yakıt cebimizden. Ek ders yok 1 hafta sürdü hızlandırılmış olmasına rağmen. Kendi dersime giriyorum bi taraftan. Okulun ve görevli olduğum okulun işlerine bakıyorum. O bir haftada 2 aylık iş yapmışımdır.

ogretmen_ahmet' Alıntı:
Bugün yapılan toplantıda memur olduğumuzdan dolayı ve OHAL i de mazaret göstererek kursumuz olsa da olmasa da bu günden sonra kurumda 8.00-17.00 arasında bulunacağımızı söyledi.
1 saattir arıyorum çalışma saatleriyle ilgili bir yönetmelik bir yazı elinde olan var mı?

hocam bildiğim kadarıyla ilköğretim kurumlar yönetmeliği veya 657 devlet memurları yönetmeliğiydi. Öğretmenler 30 ders saati çalışırlar. bu da öğretmenlerin çalışma saatleridir. Danıştay kararı da var mesai saatleri dışında görev verilmez diye.

Edit: Hocam yeni gördüm eğer Halk Eğitim bünyesinde çalışıyorsanız formatörlük alarak ekders karşılığı kalabilirsiniz. Diğer durumlarda ders saatleri dışında kalmanız gerekmez siz düz memur değil öğretmensiniz.

kursunuz yok ise 9ile 12 arasadır15 saat maaş karşılıgı eger kursunuz var ise 9 ile 15 arasıdır t
size söyleyen kişiye 8 ile 5 arası diyorsa size günlük 9 saat oluyor 3 saatı maaş kaşılığı 6 saat size ek ders versin o zaman

"söyledi" derken yazı ile mi tebliğ etti ya da öylesine mi konuştu. Ders nöbet vb. gibi sizi bağlayan bir görev yoksa neden okulda bulunmanız gerekiyormuş. Yani hangi kanunmuş ben hiç duymadım ama BİMER üstünden bir sorun isterseniz.

Geri