Müdür Atamalarında Sendika Verileri Belli Oldu

Kodla Büyü

hyenali

Aktif Üye
4 yıllık görev süresini tamamlayan 16 bin 559 eğitim kurumu müdürü değerlendirmeye alınırken, 75 ve üzeri alanlardan 8 bin 156‘sının görevlerine devam ettiğini belirten Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, “Eğitim-Bir Sen’li olan 6 bin 903 kişi değerlendirmeye alınmış, 4 bin 900’ü 75 ve üzeri puan almış. Türk-Eğitim Sen’den 3 bin 922 kişi değerlendirmeye alınmış, bin 146’sı 75 üzeri almış. Eğitim-Sen bin 207 kişi değerlendirmeye alınmış, 386 kişi 75 üzeri almış. Eğitim-İş 403 kişi, 84’ü 75 üzeri almış” dedi. İşte oranlarına göre sendikalı müdür sayıları

SENDİKA DEĞERLENDİRMEYE ALINAN 75 PUAN BARAJINI AŞAN BAŞARILI OLMA ORANI
EĞİTİM-BİR-SEN 6903 4900 70
TÜRK-EĞİTİM-SEN 3922 1146 29
EĞİTİM-SEN 1207 386 31
EĞİTİM-İŞ 403 84 20

Eğitim bir sen li olmayanların yaşamaya bile hakkı yokken nefes aldıklarına dua etsinler, müdürlükmüş ne haddinize :x

Bizden öncede böyleydi diyeceğim ama müdürlere kadar düşmemişti biz daha ileri gittik, hep ileri gidiyoruz zaten. Yakında sınıf başkanlarıda eğitim bir senli olan çocuklardan seçilecek.

İşte adil düzen işte adalet .

hakanotuken' Alıntı:
Eğitim bir sen li olmayanların yaşamaya bile hakkı yokken nefes aldıklarına dua etsinler, müdürlükmüş ne haddinize :x

Bizden öncede böyleydi diyeceğim ama müdürlere kadar düşmemişti biz daha ileri gittik, hep ileri gidiyoruz zaten. Yakında sınıf başkanlarıda eğitim bir senli olan çocuklardan seçilecek.

İşte adil düzen işte adalet .
Hocam okul meclis başkanlığı da malum parti gençlik kolları başkanlığı tarafından seçilir olduğu bir dönemde yaşıyoruz o da olur. Bunlar daha iyi günlerimiz genel seçimler sonrası Türkiye'yi karanlık günler bekliyor.

Geri