Müdür bir günlük izin kağıdımı imzalamamış. Ne yapabilirim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

tati

Seçkin Üye
Seçkin Üye
dün okula gelemediğim için okul memurunu arayarak izin belgesi almam gerektiğini söyledim belgeyi hazırlamış müdüre vermiş müdür imzalamamış. Müdürle kavgalıyız. Hukuki olarak benim başım nasıl ağrıyabilir mi veya benim neler yapmam gerekiyor. bu moping sayılır mı

hukuki olarak siz suçlusunuz...gelmeme sebebinizi o gün yazılı olarak bildirmeniz gerekirdi...hastaneye giriş çıkış vs....yapılması gereken önce izin alınıp sonra hareket etmek...gittikten sonra izin kağıdı imzalatmak biraz amircilik olmuş hocam....

elrond' Alıntı:
hukuki olarak siz suçlusunuz...gelmeme sebebinizi o gün yazılı olarak bildirmeniz gerekirdi...hastaneye giriş çıkış vs....yapılması gereken önce izin alınıp sonra hareket etmek...gittikten sonra izin kağıdı imzalatmak biraz amircilik olmuş hocam....

hocam dersim 11:40 da başlıyordu yetişme ihtimalim vardı. ben de yetirşemiyeceğimi anlayınca 11 de memura haber verdim. yazılı olarak bildiremedim ama sözlü olarak memura bildirdim eğer soruşturmalık bir durum olursa memur yanımda olabilir sanırım.

Bir günden birsey cikmaz ama hata sende sanki en azından müdür ile görüşerek durumu izah etmen daha hoş olurdu. 100 tane mudurden 5 tanesi bile bu durumda imza atmazdi emin ol :-)

Hatam var müdürü arasaydım bilgi verseydim sıkıntı kalmayacaktı. Bakalım ne olacak merak ediyorum. Ya artık kılıçlar kınından çıkar ya da benden özür bekler onu da yapmam olacak neyse razıyım :) .

Ayrıca memuru unut :) yanında olmaz ve bu olay da mobbing degil. Birde hocamızın dedigi gibi ara iyi degilse idare ile hic koz vermemek lazim. Savunma yaz der en kötü ihtimal sende siddetli ishal neticesinde evden çıkamadım dersin :)

ysahin' Alıntı:
Ayrıca memuru unut :) yanında olmaz ve bu olay da mobbing degil. Birde hocamızın dedigi gibi ara iyi degilse idare ile hic koz vermemek lazim. Savunma yaz der en kötü ihtimal sende siddetli ishal neticesinde evden çıkamadım dersin :)

Yusuf hocam nasılın :) bir koz verdik, ben de birşey yapmayacağım bakalım sonuç ne olacak :)

sabahta beni gördü fatih hocam geçmiş olsun dedi :) formatör olmadım okul işlerine bakmıyorum bütün sebep bu yani :)

takma kafaya üstüne düşme.İstediği kadar eline koz alsın sana muhtaç!... İllaki bir sorun olacak ve senden rica edecek bu yüzden üstüne çok gidemez sadece göz korkutmaya çalışır ama ileriye gidemez çünkü sen bilgisayar tamircisisin ve o okulda onlarca bilgisayar var. :D

Sanırım millet benim açtığım mobbing davasını okuyunca forumda bana özenerek dava moduna giriyor. Yapmayın arkadaşlar. Pis işler bunlar. Sicilin bozulması var. Belge, evrak, şahit vs. toplaması var. İfade vermeler, eve gelen tebligat kağıtları. Özür dile geçsin. :lol:

Hocam müdür haklı. Eğer hatalı iseniz de özür dilemek erdemdir. Kınından kılıç çıkarılacak bir durum falan da yok. Gidin müdürünüze durumu izah edin. Yapacak başka bir şey yok. Bu forumda bazen müdürleri yerden yere vuruyoruz ancak çoğunda öğretmen haklı oluyor ancak bu durumda müdüre kızmanız doğru değil. İdari amir olarak görevini de mi yapmasın. O görevini yapar tutanak tutar siz de uygun bir dille durumu izah edersiniz. Yapacak bir şey yok malesef.

müdüre de ki, elinden geleni ardına koyma hiçbir cacık olmaz, En kötü ihtimalle bir yazılı savunma verirsin ailevi nedenlerden dolayı gelemedim dersin yada varsa tanıdık bir doktorun gelemediğin saate ilişkin bir giriş yapabilirlerse geçmiş tarihli o belgeyide götürür verirsin müdürün eline olur biter.
Baktın olmuyor alttan alma müdüre de ki Müdür bey bundan sonra sizde her gün sabah okulun açılışında burada tören alanında olmak zorundasınız bir gün gelmediğinizi göreyim aynen nöbet defterine yazar bende sizi şikayet ederim. Öyle siz kafanıza göre gelecek istediğiniz saatte çıkacak gideceksizin öğretmene gelince vay efendim imzalamam hadi ordan bee!

Hocalarım bu duruma kadar gelmesinin en büyük sebebi müdür.Tek neden ise 26 saat dersim var ve BTR olmak istemedim olmadım. Beni şimdi her istediğinde çağıramıyor ve okuldaki bilgisayar, internet, web sayfalarının görevim olmadığını söylemem ve bana yaptıramıyor. Ayrıca bu kızgınlığım en büyük sebebi iki sene üst üste gelen BTR başvurularını bana iletmediler. Geçen sene çok mağdur oldum.
Geçen gelen lab yenileme yazı ile kendisine izah ettim seneye 40 saat dersimiz olacak bir bilgisayar öğretmeni daha gerekecek ve bir lab. ihtiyacı olacak dedim bunu da gerçekçi olarak söyledim gelecek seneye kimse mağdur olmasın diye.

BU YAZIYI YAZARKEN MÜDÜR GELDİ. İŞİ DÜŞMÜŞ :)

tati' Alıntı:
Hocalarım bu duruma kadar gelmesinin en büyük sebebi müdür.Tek neden ise 26 saat dersim var ve BTR olmak istemedim olmadım. Beni şimdi her istediğinde çağıramıyor ve okuldaki bilgisayar, internet, web sayfalarının görevim olmadığını söylemem ve bana yaptıramıyor. Ayrıca bu kızgınlığım en büyük sebebi iki sene üst üste gelen BTR başvurularını bana iletmediler. Geçen sene çok mağdur oldum.
Geçen gelen lab yenileme yazı ile kendisine izah ettim seneye 40 saat dersimiz olacak bir bilgisayar öğretmeni daha gerekecek ve bir lab. ihtiyacı olacak dedim bunu da gerçekçi olarak söyledim gelecek seneye kimse mağdur olmasın diye.

BU YAZIYI YAZARKEN MÜDÜR GELDİ. İŞİ DÜŞMÜŞ :)

:)

hocam çokta kafanı yormaya gerek yok bir gün mazeretsiz işe gelmemek uyarı cezası.

Geri