Müdür fatih projesi ile ilgili şikayette bulunmamı istedi

Kodla Büyü

Mesut AKGÜN

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar müdür bey etkileşimli tahtalarla ilgili bakanlığa şikayet yazmamı istedi.
*Etkileşimli tahtaların garanti dışı olan usb girişleri (çoklayıcı almıştık ancak nasıl olduysa iptal durumda)
*usb belleklerle bulaşan virüslerle ilgili (lisanslı anti virüs falan lazım diye)
*servis ilgilenmiyor falan

Müdür beye işin oluru anlattın bir sonuca varılmaz diye ama ille de bakanlığa şikayet yaz diyor. :?
Nereye yazıyoruz bana söyler misiniz?

Sayın Hocam,

Yazılı olarak Bakanlığa direk şikayet etme şansınız yok zaten. Ancak İl/İlçe MEM'lere şikayet edebilirsiniz. Onunda sonucu zaten belli.

Sözlü olarak edilecek şikayetlerin durumunu zaten söylemeye gerek yok. Sadece servis ile halletmek daha mantıklı gibi.

İyi çalışmalar.

Hocam müdürünüz kendi ismiyle bimere yazsın sizi niye öne atıyor kendisi şikayet edemiyor mu?

viper8' Alıntı:
Arkadaşlar müdür bey etkileşimli tahtalarla ilgili bakanlığa şikayet yazmamı istedi.
*Etkileşimli tahtaların garanti dışı olan usb girişleri (çoklayıcı almıştık ancak nasıl olduysa iptal durumda)
*usb belleklerle bulaşan virüslerle ilgili (lisanslı anti virüs falan lazım diye)

Müdür beye işin oluru anlattın bir sonuca varılmaz diye ama ille de bakanlığa şikayet yaz diyor. :?

Hocam niye sen yazıyorsun. Kurum amiri o değil mi ? Oturun beraber yazın, altına imzasını atsın. Bimere mi gönderir ,servise m, gönderir il mem'e mi gönderir kendi düşünsun.

kurum amirine sen yazarsın o da silsile ile bakanlığa iletilmesi için milli eğitimie yazar böyle devam eder bu işin resmisi böyle

Müdür Bey'e bimere yazılıyormuş dedim tamam yaz dedi dedim e-devlet şifrem yok oda benimki yaz dedi yarı yolda kıvırdı neyse hocam böyle şahsi olmaz en iyi MEM e yazalım dedi :++:

viper8' Alıntı:

Senin müdür herhalde zenbille oturtulmuş müdür koltuğuna.
Ne MEM ne de MEB senin dediğine kulak asar! Kurum Müdürü sıfatıyla kendisi yazsın.

viper8' Alıntı:
Müdür Bey'e bimere yazılıyormuş dedim tamam yaz dedi dedim e-devlet şifrem yok oda benimki yaz dedi yarı yolda kıvırdı neyse hocam böyle şahsi olmaz en iyi MEM e yazalım dedi :++:
:) Yazmış olduğunuz cümlede birçok yazım yanlışı var. Müdür Bey yazsın en iyisi :idea:

Senin müdür müdür müdür bilmem ama, direkt şikayet dilekçesi yazarak bir yerlere ulaşabileceğini düşünecek kadar saf, ama o dilekçeyi sana yazdırarak başına çorap örecek kadar da kurnaz. Böyleleri çok tehlikeli. Böylelerine tek başına yakalanma. Adamı harcarlar...

bu arkadaş orda niye oturur?Ne iş yapar?
Ben geçen hafta nöbetçiydim gerekeni yap dedi YAPMADIM.kendisi bir tokat attı şimdi dosya savcılıkta koltuğu kesin gidecek aynen şutlayacaklar çocuğun kulak gitti duymuyor

Kendi adına değil müdür adına gönder.
İl bilgisayar formatörüne gönderin bir nüsha da.

bilgisayarbilisim33' Alıntı:
Senin müdür müdür müdür bilmem ama, direkt şikayet dilekçesi yazarak bir yerlere ulaşabileceğini düşünecek kadar saf, ama o dilekçeyi sana yazdırarak başına çorap örecek kadar da kurnaz. Böyleleri çok tehlikeli. Böylelerine tek başına yakalanma. Adamı harcarlar...
Aynen hocam. :+1:
Bırakın kendisi direk yazsın. Size yazdırırsa ters bir durumda BT öğretmeni yazıp getirdi ben de üst yazı ile size gönderdim, gelen dilekçelere yapılan rutin işlemi uyguladım der işin içinden sıyrılır. Kendisi yazdığında ise direk o sorumlu olacak :!:

Geçen bizim kurumda müdür yılda 20 günden fazla işe gelmediği için hizmetliyi işten atma yazısı hazırlatıp müdür yardımcısına işleme koymasını istemiş. Sonra müdür yardımcısı da tam yapacak iken acaba bu kişinin raporu var mıdır? Başımıza iş almayalım diye düşünüp durumu müdüre söylemiş. Müdür de demiş ki: Altına kim imza atarsa sorumluluk onun olur.

Hakikaten de raporu varmış ve müdür yardımcısı başına durduk yerde iş alıyordu. Sen yazıyı hazırlayıp müdüre ver. O imzalasın ve göndersin. Sana yapman gerektiğini söylerse idareci değilim, hangi sıfatla yaparım de.

Müdür olup da sorumluluktan kaçan o adamlar bana pis bi fare gibi geliyor.. Ulan madem öyle bi düşüncen var niye gariban bilgisayar öğretmenini ortaya atıyorsun, kendin gidip şikayette bulunsana.. Ya adamı felek vurmuş zaten; norm fazlası, dersi yok, görevlendirmeyle çalışıyo, 2 okul arasında engelli maraton yapıyor.. Birde sizin keyfi şikayetlerinize aracı olalım haa..? Lanet olası koca pislikler :mrgreen:

Kimi kime şikayet ediyorsunuz hocam...
Ben yazdım il millli eğitime herhangi bir sonuç yok... İl milli eğitimdeki şube müdürü bile vestelden yetkililere ulaşamadığını söylüyor ki şu ortamda bu çabalar nafile...

Vestel şuan bu projeyi yürütemiyor... Herkes farkında...

Fatih Projesi kapsamında okulumuz İMKB Lisesine kurulan etkileşimli tahtalarda karşılaştığımız aksaklıklar aşağıda belirtilmiştir;
• Alt yapı olmadığından güç kablolarının sürekli çıkması.
• Teknik servis taleplerinin zamanında karşılanmaması.
• Ücretsiz anti virüslerin etkileşimli tahtaların ihtiyacını karşılayamaması.
• Alt yapı olmadığından ücretsiz anti virüsün ve Windows’un güncellemeleri yapamaması buna bağlı olarak güvenliğin sağlanamaması.
• Usb çoğaltıcı kullanılmasına rağmen usb girişlerinin kısa sürede arızalanması ve bunun garanti kapsamında olmaması
• Teknik servis ücretlerinin astronomik rakamlara ulaşması.

Sadece bunları yazıp müdüre verdim tamam hocam gönder dedi. Bende memura vereyim yazsın dedim. Sen gönder diye diretti bende kendi başına nasıl göndereyim üst yazıyla siz gönderin dedim tamam dedi.
Herhangi bir yere imza falanda atmadım.

Geri