callione' Alıntı:Arkadaşlar okulumda ders olmadığı için başka okula ilçentarafından görevlendirilmiştim
Btr onayım ise kendi okuluma çıktı. Müdür benim labım ve dersim yok seni istemiyorum derse ne yapabilir. Lütfen bilgilerinizi paylaşırmsınız
okul babasından miras mı kalmış müdüre hocam? "seni istemiyorum" diyebileceğini nerden çıkardınız?callione' Alıntı:Arkadaşlar okulumda ders olmadığı için başka okula ilçentarafından görevlendirilmiştim
Btr onayım ise kendi okuluma çıktı. Müdür benim labım ve dersim yok seni istemiyorum derse ne yapabilir. Lütfen bilgilerinizi paylaşırmsınız
denizlerb' Alıntı:okul babasından miras mı kalmış müdüre hocam? "seni istemiyorum" diyebileceğini nerden çıkardınız?callione' Alıntı:Arkadaşlar okulumda ders olmadığı için başka okula ilçentarafından görevlendirilmiştim
bana dese "bende seni istemiyorum bu okulda" derdim.callione' Alıntı:denizlerb' Alıntı:okul babasından miras mı kalmış müdüre hocam? "seni istemiyorum" diyebileceğini nerden çıkardınız?callione' Alıntı:Arkadaşlar okulumda ders olmadığı için başka okula ilçentarafından görevlendirilmiştim
Piyasada babasının MAL'ı sanan çok hocam
uhaha: :alkis: :++:denizlerb' Alıntı:bana dese "bende seni istemiyorum bu okulda" derdim.callione' Alıntı:denizlerb' Alıntı:okul babasından miras mı kalmış müdüre hocam? "seni istemiyorum" diyebileceğini nerden çıkardınız?callione' Alıntı:Arkadaşlar okulumda ders olmadığı için başka okula ilçentarafından görevlendirilmiştim
Piyasada babasının MAL'ı sanan çok hocam