Müdür Tutturdu BTR olacaksın diye....

Kodla Büyü

darkprog

Seçkin Üye
Seçkin Üye
slmlar,
Meslke lisesinde calısısyorum. yaa Meslek Lisesinde BTR olur mu ?

Şu BTR ben müdüre anlataıyorum.. YARDImm..

teknıkogretmenım 30 saat derse gırıyorum zaten hersene Artı Bolüm Şefiyimmm

Anlatamadım müdürüme

hocam hersene diyorsun birde.. hiçmi dumadın kimseden.. hiç girmedinmi bilgisayarbilişime.. hakkınızı arayın hocam...

meslek lisesinde btr olmaz.. alan şefi veya atölye şefi olur.. gerçi nasıl bir meslek lisesi olduğuda önemli.. bilişim bölümü olmayan bir meslek lisesimi...??? eğer öyleyse btr olabilir..

meslek lisesi+bilisim + adalet+buro yonetimi+muhasebe bolumu+alan sefi+atolye sefi+btr olabilir mi?
meslek liselerinde btrnin olamayacagina iliskin bir yazi veya olmasi icin sartlar neler?
istege bagli olup olmadigina iliskin bir yazi da var mi arkadaslar,olur ya illa ol denebilir mi?

SHİFT+DEL' Alıntı:
meslek lisesinde btr olmaz.. alan şefi veya atölye şefi olur.. gerçi nasıl bir meslek lisesi olduğuda önemli.. bilişim bölümü olmayan bir meslek lisesimi...??? eğer öyleyse btr olabilir..
oyle olsa bile gorevlendirmeye bagli olarak yaptiginiz bir isin tum vasiflarini tasidiginiz mi dikkate aliniyor?ornek:ekran bozuldu gel yap mi denecek veya kurum icinde herhangi bir personelin sistemi coktu,bilgilerini korumaktan siz mi sorumlu olursunuz?ki tum isler resmi kurumlarin islerini lisansli yazilimlar ile yurutulmesi istenirken....

yeni yayınlanan klavuzda meslek lisesinde btr olunmaz diye bir ifade yok. btr olabilirsiniz ama fatih projesi varsa laboratuvar için olamazsınız. Bide melske liselerine akıllı tahta yerleştirlmedi. eğer yerleştirilirse fatihten dolayı btr olabilirsin yoksa atölyeler için atelye şefleri var zaten

kavramları karıştırmayalım arkadaşlar. BTR olunacak kurum ile BTR olarak çalışılacak kurum farklıdır
.
1. BTR olmak için TEF, ESEF, BÖTE mezunu bilgisayar öğretmeni yada 160 saatlik formatör sertifikası (komik ama gerçek) olması yeterli.
2. BTR bir ünvan değil GÖREV dir ve İSTEĞE BAĞLIDIR
3. BTR olmak istemiyorsanız kimse sizi zorla BTR yapamaz
4. BTR başvuru yazısı ile birlikte görevlendirilen öğretmenlerin çalışacakları kurumlar da liste halinde verilmiştir. Okulunuz bu kurumda varsa sizin okulunuzda da BTR görevlendirilecektir
5. Meslek Lisesinde BTR olmaz diye bir ibare yok ama genel işleyiş olarak meslek liselerinde BTR görevlendirilmiyor

eskiden formatordu ismi de yalniz bazi kurumlarda valiliklerden gelen yazi ile gorevlendirme adi altinda GOREV istege bagli olarak! verildi...BTR icin istege bagli olmasi mi gerekiyor?

Sizin müdür sağda solda ortaokul lise müdürü arkadaşlarından bizim formatör şunları hallediverdi, şunları yapıyor diye duyuyor hevesleniyor büyük ihtimal.
Ee alan şefi olunca da kendi işlerinizle uğraşıyorsunuz, BTR olup onlara heveslendikleri gibi amelelik yapmanız lazım.
:verymad:

tuncay_tuncez' Alıntı:
eskiden formatordu ismi de yalniz bazi kurumlarda valiliklerden gelen yazi ile gorevlendirme adi altinda GOREV istege bagli olarak! verildi...BTR icin istege bagli olmasi mi gerekiyor?
..
hocam BTR görevi İSTEĞE BAĞLIDIR zorunlu değildir.

burda birçok arkadaşımızın BTR olma isteği kurumlarında norm fazlası olmalarından, yada girecerek dersleri olmadığı için ek ders alamamalarından kaynaklanıyor.

yoksa BTR görevini isteyerek yapan kişi çok nadirdir.

bu arada BTR olursanız yaşayacağınız hak kayıplarından da biraz bahsedin müdürünüze
..
1. şimdi şef olarak 27 saat ücret alıyorken, btr olursanız 18 saat ücret alacağınızı
2. koordinatörlük vb. görevleri yapamayacağınızı
kurum olarak da
3. görevlendirmenin muhtemelen başka bir kurumda olacağı için okulda öğretmen açığı olacağını
4. alan şefinin olmaması durumunda alandaki işlerin yürütülmesinde sıkıntılar olacağını

bir belirtin isterseniz

Geri