Müdür, Vali'nin imzası ile kendi atamasını yapmış

Kodla Büyü

nereyegidiyorum

Aktif Üye
Milli eğitim müdür yardımcısı geçici görevinin bitmesinden korkup, kendisi için bir okulda norm açmış, valinin e-imza sını kullanarak kendi atamasını bu okula yapmış
pes doğrusu
Mebde_SKANDAL_Kendine_Kadro_Acip__Vali_Adina_Atama_Yapmis_409.jpg

http://www.sendikahaberleri.com/Mebde_S ... etay/15409

kimlik fotokopisi ile insanın bütün hayat değişir :) Heryerde kimlik fotokopisi kullanılmaya devam ettiği sürece bu işler böyle devam eder gider. Yeni kimlik kartlarının biran önce hayata girmesi lazım. Eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmaya gerek diyorum :)

Bence takdir edilmesi gereken bir davranış. Denetimsizliğin ne düzeyde olduğunu göstermiş. İşlerin kağıt üzerinde imzalarla döndüğünü gözler önüne sermiş.

Kaliteli yöneticiye değil kaliteli insan topluluğuna ihtiyacımız var, bu iş siyasetüstü bir mesele... Bugün akp li yapar yarın chp li yapar, kaypak ve menfaatçi insanlar topluluğuyuz, bu topraklardan insan yetişmiyor, bir şeylerin değişmesi gerekiyor bence, belki bende olsam aynısını yapacaktım.

"benim memurum işini bilir" demişti rahmetli devlet büyüklerimizden biri. o geldi aklıma bunu okuyunca :!:

Haberi okuduysanız, işin ilginç olan yönü skandalın ortaya çıkmasından sonra yapılan soruşturmanın sonucu. Ne demek "sehven" yapmış arkadaş. Sehven mebbise gir, sehven kullanıcı adını ve parolayı yaz, sehven normu 2 olan okulun normunu 3'e çıkart, sehven valinin e-imzasını kullanıp tayinini çıkart. Sehven sorularını kendinin hazırladığı sınava gir ve 99 al. Bence burada sehven yaptığı tek şey diğer okullardan istifa etmeyip 3 okulda birden kadrosunun olması. Sözde sehven yaptığı ataması iptal ediliyor ama bu adamın il milli eğitim müdür yardımcılığı görevlendirmesi devam ediyor.

vseckn' Alıntı:
Haberi okuduysanız, işin ilginç olan yönü skandalın ortaya çıkmasından sonra yapılan soruşturmanın sonucu. Ne demek "sehven" yapmış arkadaş. Sehven mebbise gir, sehven kullanıcı adını ve parolayı yaz, sehven normu 2 olan okulun normunu 3'e çıkart, sehven valinin e-imzasını kullanıp tayinini çıkart. Sehven sorularını kendinin hazırladığı sınava gir ve 99 al. Bence burada sehven yaptığı tek şey diğer okullardan istifa etmeyip 3 okulda birden kadrosunun olması. Sözde sehven yaptığı ataması iptal ediliyor ama bu adamın il milli eğitim müdür yardımcılığı görevlendirmesi devam ediyor.
Tüm bu işlerin toplamına sehven diyoruz işte. :mrgreen:

geçenlerde sahte faks ile bir mafya babasının tahliye edildiğini haberlerde görünce daha neler demiştim. artık bişey diyemiyorum sustum :cry:

Ben helali hos olsun diyorum hatta helal olsun diyorum , bu adam etrafimizdaki trollerden sadece biri isini gormus mali goturmus , bense bu adama degil bu ve bunun gibilerin boyle oldugunu bildigi halde yalaklik edenlere hala biryerleri opmeye devam edenlere kiziyorum.Bence buadam birakin mem mudurlugunu milletvekilligi bakanliga kadar bile yurur.

ya siz neden bhediyorsunuz mahkumun biri cezevine faks yollatıyor şu adamı salın diye.. bunu da imzalayan imzalayana.. adam hoooopp firar.. :puhaha:

vseckn' Alıntı:
100 alacağına sehven 99 almış

Geri