müdür varken müdür yardımcısı soruşturma açabilir mi?

Kodla Büyü
Yanlis anladiniz, mudur yardimciya sorusturma acmasi icin gorev vermis olabilirmi demek istedim.

Müdür yardımcısı, görev yetki ve sorumlulukları

MADDE 80- (1) Müdür yardımcısı eğitim, öğretim ve yönetim işlerinin planlı, düzenli ve amacına uygun olarak yürütülmesinden müdüre ve müdür başyardımcısına karşı sorumludur.

(2) Müdür yardımcısının görev yetki ve sorumlulukları şunlardır:

a) Okulda kullanılan belge, defter, çizelge ve formlarla ilgili iş ve işlemleri yürütür ve gerekli olanları imzalar.

b) Görevlendirildiğinde, ilgili mevzuat kapsamında oluşturulan kurul, komisyon ve ekiplere katılır, başkanlık eder ve bunlarla ilgili iş ve işlemleri yürütür.

c) Kendisine verilen nöbet görevini yürütür, nöbetçi öğretmen ve öğrencileri izler, nöbet raporlarını inceler, varsa sorunları müdür başyardımcısına ve müdüre iletir.

ç) Sorumluluğuna verilen öğrencilerle ilgili iş ve işlemleri müdür ve müdür başyardımcısıyla işbirliği içinde yürütür.

d) Elektronik ortamda veri tabanı üzerinden bilgi alış verişiyle ilgili işlemleri yürütür.

e) Mezunların izlenmesine yönelik iş ve işlemleri yürütür.

(3) Müdür tarafından verilen görevin gerektirdiği diğer görev ve sorumlulukları yerine getirir.

madlion' Alıntı:
Müdür yardımcısı, görev yetki ve sorumlulukları

MADDE 80- (1) Müdür yardımcısı eğitim, öğretim ve yönetim işlerinin planlı, düzenli ve amacına uygun olarak yürütülmesinden müdüre ve müdür başyardımcısına karşı sorumludur.

(2) Müdür yardımcısının görev yetki ve sorumlulukları şunlardır:

a) Okulda kullanılan belge, defter, çizelge ve formlarla ilgili iş ve işlemleri yürütür ve gerekli olanları imzalar.

b) Görevlendirildiğinde, ilgili mevzuat kapsamında oluşturulan kurul, komisyon ve ekiplere katılır, başkanlık eder ve bunlarla ilgili iş ve işlemleri yürütür.

c) Kendisine verilen nöbet görevini yürütür, nöbetçi öğretmen ve öğrencileri izler, nöbet raporlarını inceler, varsa sorunları müdür başyardımcısına ve müdüre iletir.

ç) Sorumluluğuna verilen öğrencilerle ilgili iş ve işlemleri müdür ve müdür başyardımcısıyla işbirliği içinde yürütür.

d) Elektronik ortamda veri tabanı üzerinden bilgi alış verişiyle ilgili işlemleri yürütür.

e) Mezunların izlenmesine yönelik iş ve işlemleri yürütür.

(3) Müdür tarafından verilen görevin gerektirdiği diğer görev ve sorumlulukları yerine getirir.

hocam bu maddeyibirazaça bilirmisiniz?

soruşturma açmaya kalksaydı o zaman ben de soruşturma kağıdını yırtıp suratına fırlatacaktım ... çünkü haksız yere açılan hiç bir soruşturmayı tanımıyorum...

Oglum bahhele ...git surdan bi sorusturma ac gel diyen mudur ...ulan bu mud. yar harbi nefretlik adamlar ya.

müdür yrd. öğretmenin üstü veya amiri değildir, öğretmenin ilk amiri müdürdür, md. yrd. soruşturma açamaz.

böyle çirkef bir olayla karşılaşan var mı içinizde arkadaşlar? verdiğiniz bilgiler için teşekkürler....

Md yrd disiplin amiriniz degildir. Acamaz. Muhakkik olarak gorevlendrilebilir. Ama muhakkik te genelde disarıdan verilir. Ayrıca md yrd ogretmenin amiri degildir. Lutfen okuyunuz.

sumunu' Alıntı:
Md yrd disiplin amiriniz degildir. Acamaz. Muhakkik olarak gorevlendrilebilir. Ama muhakkik te genelde disarıdan verilir. Ayrıca md yrd ogretmenin amiri degildir. Lutfen okuyunuz.

hocam çok saol.....

karçiçeği' Alıntı:
AlimertX' Alıntı:
Olay nedir ki hocam tam olarak anlatsanız...

hocam not değiştirme meselesi. sadece sohbet arkadaşının çocuğunu kurtarmak için yaptı bu çirkefliği...

Olay buysa hocam ben senin yerinde olsam ağzıma geleni sayar (Terbiye sınırları içinde) çıkar giderdim.. Bir halt edemez sana soruşturma açma gibi bir yetkisi yok sadece gözünü korkutmak istemiş..

yok hocam ağzıma geleni söyledim(edep kuralları çerçevesinde)...fakat kadın arsız. yalan-dolan-iftira ve inkar ne ararsan hepsi var hepsi var kadında... bütün yaptığım işleri oruç ayında göz göre göre inkar etti.memurda öyle konuşma hocam dedi kadına herkesin işini yatı dedi. eni sonunda memur (memurda tartışmamızda oradaydı) müdürü çağıracğım dedi . öyle deyince kaçtı....

kendisine 2 soru socağım dedim?

1-not değiştirme yetkin var mı?
2-yaptıkların etik mi?

verdiği cevap

1-yetkim yok
2-yaptığım iş ahlaki değil ben yine de yaparım dedi.

peki dedim daha önce verdiğin namus sözüğ ne oldu?

onu da düşünmem gerek dedi...

ondan sonra da olay patlak verdi....

kafamın tası attı. başladık tartışmaya...

bu çirkefliği neden yaptın diye sorduğumda da ben bu işi çocukları sevdiğim için yaptığını söyledi...

hll_bilisim' Alıntı:
sen ona soruşturma açtır o zaman hocam kadın alenen suç işlemiş

hocam onu da yapacağım da huzursuzluk olsun istemiyorum...kadının et büyük özelliği iftira atmak , yalan söylemek ve inkar etmek... benim korkum da o bna iftira tar diye korkuyorum...
zaten soruşturma açmaya çalışsaydı o kağıdı alıp yırtıp suratına fırlatacaktım...sonra memur ve mdür hocam vatandaşın soruşturma çam yetkisi yok ki.... neye istinaden açacakmış soruşturmayı....dedi müdür...

Geri