Müdür Yardımcılığı İstifa ?

Kodla Büyü

blankkeyframe

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar ben ikinci dönemin başında müdür yardımcısı olarak görevlendirildim ve halen devam etmekteyim fakat şöyle ki seminer döneminde bütün hocalar 12 de evine giderken ben 5 e kadar okulda durmak istemediğimden istifamı 14 Haziranda vermeyi düşünüyorum. Ben düşünüyorum da müdür pek oralı değil ona kalırsa 28 Haziranda vereceksin diyor. Şimdi benim sorum şu ki ben istifa dilekçesini verdikten sonra süreç nasıl devam eder hemen istifa etmiş mi sayılırım yoksa müdürün bu istifayı kabul edip Milli Eğitime mi göndermesi gerekir?

Dilekçenin işleme konulması için 15günlük br süre var hocam. İstifadan sonra ise konumundna ayrılmak için memuriytte 1 aylık bir süre var. buna göre yorum yapın :)

istifayı ettikten sonra kabul etmesi lazım hocam o saatten sonra kalıp kalmamak sana kalmış kalmak zorunda değilsin.

görevlendirilme yazısında yerine başkası atanana kadar yazıyorsa işin zor.

öyle bir şey yazmıyor. Ayrıca dilekçemi verdim bunu kabul etmek zorunda ama ne kadar süresi var bunu merak ediyorum yani 15 gün mi bu süre emin misiniz? eğer öyleyse bugün vercem istifa dilekçesini..

Ben de görevlendirme müdür yardımcısı olarak çalışıyorum, 14 Haziranda istifa ederim dedim müdürüme kabul etti. Müdürün tutumu ile alakalı sanırım. Normal görevlendirme süresi haziran sonuna kadar devam ediyor.

Bence hemen istifa edersen ayıp olur. Müdür yardımcısı olarak görev yapmışsın şimdi sırf biraz erken gitmek için istifa edersen etik olmaz. Ben yerinde olsam yazında devam ederim görevime. 15 günlük iznin var zaten..

evde değil askere gitcem yazın, öğretmen arkadaşlarımla seminer döneminde son son vakit geçirmek istiyorum

Geri