Müdür Yardımcılığı Atamaları

Kodla Büyü

erdem175

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Hocalarım müdür yardımcılığı görevi için ikinci dönemin başladığı ilk gün şu anki görevim olan bilişim teknolojileri rehber öğretmenliğinden ayrılmak istediğime dair dilekçe istediler verdim fakat bir ay geçmesine rağmen ses soluk yok.Valilik ya da kaymakamlık onayı her neyse artık bu kadar sürüyor mu normalde. Bir de müdür yardımcılığı görevlendirmeleri nisan ayında yapılacak diyenler var. Bu konularda bilgisi olan var mı ?

kaymakamlık değil de valilik uzun sürüyor ama bir ay da sürmez heralde. ilçe memde insan kaynakları memuruna bir sorun isterseniz

hocam hangi ildesiniz bilmiyorum ama aydın da aynı şekilde, hala bekleyen arkadaşlar var.

Hocam bende 9 şubatta başvuru yaptık düne kadar ses çıkmayınca ile kendimiz gittik ve yazıyı hemen çıkarttım ilçeye gönderdiler.. Sizde bence İl Mem e gittin ve oradaki memurlar yazıyı bir kenara atmışlar hatırlattın onlara !!! :)

MEMEK hocam valla ile gitme şansım hiç yok eminim dediğiniz gibi olmuştur artık nasip.

hocam ebs li iseniz arkanıza yaslanın ve rahat olun, keza hak hukuk bir kenara bırakılıp idareci olabilirsiniz.
ebs li değilseniz ağzınızla kuş tutsanız nafile. Üstelik BTR görevlendirmesinden de olursunuz.

4 yılı dolanlarla ilgili yeni görevlendirmeler ne zaman ya da bunların yerine gelecekler ne zaman görevlendirilecek...

Bizden başvuru dilekçesi alınmadı. Takvime çıkacak o zaman başvuruları alacağız denildi ama hala ses seda yok.
Siz neye göre dilekçe verdiniz. Sonuçta esas olan müdürün inha yazısı

Geri