Müdür Yardımcılığı Görevlendirme

Kodla Büyü

erdem175

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar biliyorsunuz ki 6 aylığına görevlendirme yapılıyor müdür yardımcısı olarak.İkinci altı ayda tekrar görevlendirme yapılması gerekiyor fakat eğer istemiyorsak ilk 6 aydan sonra ayrılabiliyor muyuz? Bu konuda bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.

artık bütün müdür ve müdür yardımcıları görevlendirmeyle yapılıyor eğer müdür yardımcılığı şartlarını taşırsanız 4 yıllık görevlendiriliyorsunuz avantaj ya da dezavantaj okula ve kadrosuna göre değişir ek ders haftada 22 saat pansiyondan sorumlu iseniz 28 saat.Artık yorum sizin..

Sayin hocam.

Bahsettiginiz 6 aylik görevlendirme suresinin sonunda gorevlendirmenin devam edebilmesi için sizin de bu işe istekli olmaniza bakilacaktir.
Eğer bu sure dolmadan gorevinizden herhangi bir sebebe binaen ayrilmak isterseniz gerektigi luzum uzerine der istifa dilekçesi doldurursunuz
Sonraki süreçte belki sizinle calismak isteyenler gorevinize devam etmeniz icin ikna etme calismalari yurutulebilir sizin kararli duruşunuz sonucu belirleyecektir

Hakkinizda hayirlisi

dersimizvar' Alıntı:
Koltuk sevdalıları için ilk adım. :lol:

Bulunduğun kurumda norm fazlası oluyorsun. Eşin, çoluk çocuğun düzeni bozulmasın diyorsun.
Bilip bilmeden yorum yapanlar bir de bu açıdan baksın. :!:

6 aylık görevlendirme var hala. Mesela ben... Valilik oluru ile 6 aylık görevlendirme ile okul müdürü oldum. Temmuz'da bitiyor. Başka gelen olmazsa, ben de ayrılmazsam görevlendirmem yenileniyor...

Hocam 6 aylık gorevlendırmelerde gonulluluk esastır. Uzatmak ıstersenız dılekce vermenız gerekmektedır.

Geri