müdür yardımcılığı için dava açan var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vikvik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

vikvik

Seçkin Üye
Seçkin Üye
http://forum.memurlar.net/konu/1454450/
bilişim teknolojileri öğretmenlerinin normları elinden alındığı gibi yönetici olmaları da dolaylı yoldan engelleniyor. ders seçilmiş olsa bile normu olmayan okula başvuru yapıp iptal edilen çok kişi var.bununla ilgili dava açıp sonuç alan var mı?

Aslında çok önemli bir konu, şu anda ben de görevlendirme olarak yapıyorum. Amacımda mdr. yrd. kadrosuna geçip tayin olmak ama bu norm sıkıntısı yüzünden zaten az olan seçenekler daha da kötü bir duruma geliyor maalesef. :!:

memurlar nette bir çok kişi geçen yıl dava açacağını yazmış ama son durum nedir?

Hangi yönden önümüz açık ki? ikinci dönem nolacağını bile bilmiyoruz

yav arkadaş hadi bizi dinlemiyorlar bunların yandaşı olan sendikadan olan arkadaşlar bastırın ben temsilcileriyle konuştum adam açıktan sizin sendikanız farklı ne bekliyonuz dedi bende tüm bilişimciler bizden değil dedim kesti çenesini kaldı

Dava açan kazanır.

bir ülkede adalet sistemi bitmişse ülke yıkılmış demektir ki bu seviyeye geldik.

arkadaşlar bir arkadaş bana farklı branşta açılmış bizim için de emsal teşkil edecek kazanılmış dava dosyasını gönderdi.
meslek lisesinde bölümü olmayan ancak çerçeve programda dersinin olacağını ve atanabileceğini söyleyerek itiraz etmiş ve kazanmış

Geri