pisagorean' Alıntı:Sınav kalkar arkadaşlar. Müdürler taklacı müdür yard. arıyolar şu an. Sınavla gelen adam müdüre takla atmaz. Bu sistem işlerine gelmez.
Ücret full+otherm' Alıntı:Ne avantajı var ki ...
GRİNGO' Alıntı:Ücret full+otherm' Alıntı:Ne avantajı var ki ...
Öğrenci uğultusu ve yazılı derdi yok.
Sınav görevlisi önceliği var.
ÖSYM sınav görevlisi yönetmeliğini incelersen açıkça yazmış zaten. ÖSYM de puan vs. yok.Görev sırası öğretmenden önde geliyor.
MEB sınavlarında zaten görev çıkıyor.
Öğretmenin sınıfta şişe su içmesi etikmidir-değilmidir tartışılır ama, çay ve kahve masana gelir.
Senebaşında az biraz yoğun olursun o kadar.
:+1:pisagorean' Alıntı:Şahsen ben sınav olmasından yanayım. Şu müdürlerin kendi adamlarını getirme muhabbeti sıkmaya başladı. Çevremde o kadar çok dolap dönüyorki bu işlerde midem bulanıyor artık. Geçen beni Türk Eğitim Senli saygın bir müdür aradı. Onlar da tabii kendi sendikasına üye birini arıyor. Bana müdür yard teklif etti. İlçede dönen fırıldakları bildiğim için hocam sıkıntı yaşarsın dedim. Yaptırmazlar sana o işi. Sen kabul et ben şöyle yaparım böyle yaparım dedi. Sonuç tabii teklif ettiğiyle kaldı adam. Yedirirler mi hiç? Dışarda sarı sendikalı bir sürü adam avcunu ovuşturarak bekliyorken senin istediğin adamı yaptırırlar mı hiç güzel insan.
Reyhanli' Alıntı:60 senelik ömür.
insan onuru şerefi için yaşar.
Menfaatsene üye olup, evlatlarıma haram lokma yedirmem.
net.
Görünen köy kılavuz istemez hocam ilçelerde görevlendirmelerin nasıl yapıldığını biliyoruz 25 sene idarecilik yapmış adam sendika değiştirmedi diye öğretmen yapıldı. 2104 senesi idareci atamalarında ebs den bir idarecinin sendikanin amacından sapip, idareci olmak isteyenler sendikaya giriyor diye istifa ettiğine şahit oldum. 1000 tane ilçenin 5 tanesinde hakkıyla görevlendirme yapılmıştır sanirim oda size denk gelmiş çok şanslısınız hocamsametugur' Alıntı:Reyhanli' Alıntı:60 senelik ömür.
net.
Sayın reyhanlı hocam.
Eğitim-bir-sen'in bir neferi olarak düşüncem şudur ki; sendikamız hakkındaki bu aykırı düşünceniz 400bin üyeye sahip bir camiayı karalamaktadır. Sendikanız var mıdır, yok mudur bilmem ama bir şeyi savunmak için başka bir stk'ya atıp tutmak yakışıksızdır. Uzun süredir yazdığınız yazılarda hep bir saldırı pozisyonundasınız hem ülkemin politikalarına hem sendikama. Maalesef şunu da belirtmek isterim ki Kişi ne ise başkasına da onu yakıştırır. Bu platformda başka düşüncelere sahip öğretmenler olduğunu bil ve lütfen saygılı ol. Harama helale dikkat eden biri isen(yazında bu detaya dikkat çekmişsin) kul hakkını da düşün ve ebs üyeleri haram lokma yiyor gibi algı oluşturma. Tartışma yaşanmaması için cevabına karşılık VERMEMEYE çalışacağım.
Hocam sen ait olduğun sendikanın neler yaptığını biliyor musun? Senin bir menfaatin yoktur. Gönül vermişsindir üye olmuşsundur veya da başkanını sevmişsindir veyahut kazanımlarını beğenmişsindir lafım yok saygı da duyarım ancak kazanımından çok, adaletsiz uygulamalarıyla ön plana çıkan bir sendika haline geldi. Bunu şu an o dediğin sendikaya üye insanlar dile getirmeye başladı biz kendimiz de demiyoruz. Sen bu sendika üyelerine tanınan ayrıcalıkları görmüyor olamazsın. Ya hiç böyle bi durumla karşılaşmadın ki inşallah öyledir ya da gördüğün halde savunuyosun bunu düşünmek dahi istemiyorum. Kaç tane müdür yardımcılığı için sendikasını değiştiren insan gördüm ben. Kaç müdüre sendikanı değiştir müdür ol tehdidi yapıldı. Kaç tane bir kalemde silinen müdür gördük biz sırf sendikası yüzünden. İnternete sızan idareci görevlendirme listelerini hiç demiyorum bile. Savun hocam. Ben Türk Eğitim Senliyim. Benim sendikam bu hukuksuzluklara imza atsın eleştiririm. Savunalım ama eleştiri yapmayı da bilelim. Bu yazdıklarımın hiçbiri benim sendikamda yoktur, siz iftira atıyosunuz dersen de Allaha havale ederim. Böyle olaylar yoksa ve biz kendimiz uyduruyosak Allah bizden sorsun bunu. Saygılarımla.sametugur' Alıntı:Reyhanli' Alıntı:60 senelik ömür.
net.
Sayın reyhanlı hocam.
Eğitim-bir-sen'in bir neferi olarak düşüncem şudur ki; sendikamız hakkındaki bu aykırı düşünceniz 400bin üyeye sahip bir camiayı karalamaktadır. Sendikanız var mıdır, yok mudur bilmem ama bir şeyi savunmak için başka bir stk'ya atıp tutmak yakışıksızdır. Uzun süredir yazdığınız yazılarda hep bir saldırı pozisyonundasınız hem ülkemin politikalarına hem sendikama. Maalesef şunu da belirtmek isterim ki Kişi ne ise başkasına da onu yakıştırır. Bu platformda başka düşüncelere sahip öğretmenler olduğunu bil ve lütfen saygılı ol. Harama helale dikkat eden biri isen(yazında bu detaya dikkat çekmişsin) kul hakkını da düşün ve ebs üyeleri haram lokma yiyor gibi algı oluşturma. Tartışma yaşanmaması için cevabına karşılık VERMEMEYE çalışacağım.
GRİNGO' Alıntı:Ücret full+otherm' Alıntı:Ne avantajı var ki ...
ÖSYM sınav görevlisi yönetmeliğini incelersen açıkça yazmış zaten. ÖSYM de puan vs. yok.Görev sırası öğretmenden önde geliyor.
Öğretmenin sınıfta şişe su içmesi etikmidir-değilmidir tartışılır ama, çay ve kahve masana gelir.
Ben de 3 senedir idarecilik yapıyorum harfiyen katılıyorum. İstifa ettim kabul etmediler, meraklısına vermeye hazırım. Her öğretmen arkadaşın bir sene idarecilik yapmasını gerekliliğini savunanlardanım.senolak' Alıntı:GRİNGO' Alıntı:Ücret full+otherm' Alıntı:Ne avantajı var ki ...
Öğrenci uğultusunun yanında öğretmen uğultusu da olur idareciysen. Ortaokuldaysan 6 saat de ders zorunluluğun vardır. Yani yine yazılı, öğrenci, veliler seni bekler. (İlkokul idareciği çok çok farklıdır. Okulum ilk ve ortaokul bir arada olduğu için faklarını çok iyi biliyorum)
Sınav görevlisi önceliği yok.
ÖSYM de öğretmenlere çıkıp da bize çıkmadığı oldu. O öncedendi, müdür yardımcılarına görev önceliği. Son ay içinde yeniden geldiyse bilemiyorum.
MEB sınavları da 2 yıldan beri puanlı oldu haberiniz yok herhalde.
Çay ve kahve masama gelir bir telefonla istediğim zaman.
Kalabalık bir okuldaysan hep yoğun olursun. Boş dersleri idare edersin. Gelen gidenin havasını alırsın. Herkesin harcı değil idarecilik. Hele bir de başında iş bilmeyen müdürün varsa. Ha yaparsın ama hakkını verebilen azdır. Ben de görevlendirmeyim zaten 6 ayda bir. 2 yıl oldu artık yeter diyorum. Türk eğitim senliyim bu arada soran olursa yazayım dedim.
Bence her öğretmen bir dönem zorunlu idarecilik yapmalıdır. Farklı bir bakış açısı kazandırıyor insana.
senolak' Alıntı:GRİNGO' Alıntı:Ücret full+otherm' Alıntı:Ne avantajı var ki ...
Öğrenci uğultusunun yanında öğretmen uğultusu da olur idareciysen. Ortaokuldaysan 6 saat de ders zorunluluğun vardır. Yani yine yazılı, öğrenci, veliler seni bekler. (İlkokul idareciği çok çok farklıdır. Okulum ilk ve ortaokul bir arada olduğu için faklarını çok iyi biliyorum)
Sınav görevlisi önceliği yok.
ÖSYM de öğretmenlere çıkıp da bize çıkmadığı oldu. O öncedendi, müdür yardımcılarına görev önceliği. Son ay içinde yeniden geldiyse bilemiyorum.
MEB sınavları da 2 yıldan beri puanlı oldu haberiniz yok herhalde.
Çay ve kahve masama gelir bir telefonla istediğim zaman.
Kalabalık bir okuldaysan hep yoğun olursun. Boş dersleri idare edersin. Gelen gidenin havasını alırsın. Herkesin harcı değil idarecilik. Hele bir de başında iş bilmeyen müdürün varsa. Ha yaparsın ama hakkını verebilen azdır. Ben de görevlendirmeyim zaten 6 ayda bir. 2 yıl oldu artık yeter diyorum. Türk eğitim senliyim bu arada soran olursa yazayım dedim.
Bence her öğretmen bir dönem zorunlu idarecilik yapmalıdır. Farklı bir bakış açısı kazandırıyor insana.