Müdür yardımcılığı sınavına hazırlık için not var mı?

Kodla Büyü

realforever

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mudur yardımcılığı sınavı duyurusu yapılmadan çalışmaya başlıyım dedim notlar hep eski.elinde güncel kısa kısa notlar olan var mı acaba.aramızda hazırlanan arkadaşlar varmı nasıl hazirlaniyorsunuz sınava

bu konuda herkes bir şey söylüyor.. Kimi Mart ayında kimi de Mayıs'ta yapılacak diyor.. hatta bir kesim de sınavın olmayacağını eski usule devam edileceğini söylüyor.. Ama bildiğim ve gerçek olan tek şey var o da branşımızın geleceğinin sıkıntılı olması.. Ben kendi adıma özellikle norm fazlası durumlara hazır olmak için bu sınava girmeyi düşünüyorum.. Sendikalı değilim aramızda sendikalı arkadaşlar varsa onlara kitap-sınav konusunda bilgi verildiğini düşünüyorum...

pegem in kitabını aldım. herkes onu övüyor. fakat 1000 sayfa :cry: kitap eve gelince sayfasını açasım gelmedi.yanında soru bankasını da sipariş etmiştim.1000 de o etti 2 bin sayfa. sana tavsiyem özet bişeyler bul. bu kitaplar çok korkunç :?

bombacı mülayim' Alıntı:
ne sınavı la sınav ne arar bazarda

Hocam sınav tarihi daha belli değil.Ama bir kaç sitede mart ayında yapılacak deniyor.Bende şimdiden yavaştan hazırlanayım diyorum.

bir kaç sitede kısa kısa notlar gördüm onların çıktısı alıp hazırlanacam.

uni okurken kpss çalışan bilişimci gördüğümde ki şaşkınlığım şimdi yerini mdr.yardımcılığı için ders çalışana bıraktı..hadi bakalım sonumuz hayırlısı olsun

Sınavın mayıs ayında yapılma ihtimali yüksek kısa çalışma notları için ise şimdilik bir çalışma yok sendikalar ve yayıncılar hazırlıklarını yapıyor ancak bu sürede boş durmadan çalışayım derseniz http://www.egitimbirsen.org.tr/ebs_file ... lmeweb.pdf kitaba çalışabilrsiniz kısa not halinde içindeki bazı yönetmelikler değişmiş olabilir son halini netten bularak karşılaştırırsınız. kolay gelsin.

rcandir' Alıntı:
Sınavın mayıs ayında yapılma ihtimali yüksek kısa çalışma notları için ise şimdilik bir çalışma yok sendikalar ve yayıncılar hazırlıklarını yapıyor ancak bu sürede boş durmadan çalışayım derseniz http://www.egitimbirsen.org.tr/ebs_file ... lmeweb.pdf kitaba çalışabilrsiniz kısa not halinde içindeki bazı yönetmelikler değişmiş olabilir son halini netten bularak karşılaştırırsınız. kolay gelsin.

teşekkürler hocam

Re: Ynt: Müdür yardımcılığı sınavına hazırlık için not var mı?

realforever' Alıntı:
rcandir' Alıntı:

teşekkürler hocam

http://www.egitimbirsen.org.tr/ebs_files/files/yayinlarimiz/gorevdeyukselmeweb.pdf

Hocam link patlamış.
Sanırım ebs sitesinden kaldırmış.

Yeniden Yükleyen olursa :P

Ya arkadaş sınavı geçsen bile sözlüsü vardır mutlaka.Sözlüde malum sendikalı değilsen olamazsın.

iambilisimci' Alıntı:
Ya arkadaş sınavı geçsen bile sözlüsü vardır mutlaka.Sözlüde malum sendikalı değilsen olamazsın.

müdür yardımcılığının sözlü sınavı yok hocam. müdürlüğün var. okuduklarımdan anladığım kadar.

realforever' Alıntı:
bombacı mülayim' Alıntı:

Hocam sınav tarihi daha belli değil.Ama bir kaç sitede mart ayında yapılacak deniyor.Bende şimdiden yavaştan hazırlanayım diyorum.

sayın hocam siz bu üslüba ne diye cevap verdiniz ki? önce doğru dürüst mesaj yazsın.

osbitos' Alıntı:
realforever' Alıntı:
bombacı mülayim' Alıntı:

sayın hocam siz bu üslüba ne diye cevap verdiniz ki? önce doğru dürüst mesaj yazsın.

Sayın hocam sizde Haklisiniz böle cevaba Baska yorum yazmak lazım ama işte ne yapacaksınız .ben ona değil burada belki baska arkadaslara bir faydası olur diye yazıyorum. Bizim forumunda güzel tarafı bu başkalarina aldırış etmeyeceksin hocam.

Geri