Mudur yardımcılığı sınavı duyurusu yapılmadan çalışmaya başlıyım dedim notlar hep eski.elinde güncel kısa kısa notlar olan var mı acaba.aramızda hazırlanan arkadaşlar varmı nasıl hazirlaniyorsunuz sınava
bombacı mülayim' Alıntı:ne sınavı la sınav ne arar bazarda
rcandir' Alıntı:Sınavın mayıs ayında yapılma ihtimali yüksek kısa çalışma notları için ise şimdilik bir çalışma yok sendikalar ve yayıncılar hazırlıklarını yapıyor ancak bu sürede boş durmadan çalışayım derseniz http://www.egitimbirsen.org.tr/ebs_file ... lmeweb.pdf kitaba çalışabilrsiniz kısa not halinde içindeki bazı yönetmelikler değişmiş olabilir son halini netten bularak karşılaştırırsınız. kolay gelsin.
realforever' Alıntı:rcandir' Alıntı:Sınavın mayıs ayında yapılma ihtimali yüksek kısa çalışma notları için ise şimdilik bir çalışma yok sendikalar ve yayıncılar hazırlıklarını yapıyor ancak bu sürede boş durmadan çalışayım derseniz http://www.egitimbirsen.org.tr/ebs_file ... lmeweb.pdf kitaba çalışabilrsiniz kısa not halinde içindeki bazı yönetmelikler değişmiş olabilir son halini netten bularak karşılaştırırsınız. kolay gelsin.
teşekkürler hocam
ilk sayfadaki link aktifdonmezas' Alıntı:arkadaşlar eğitim bir senin müdür yardımcılığı hazırlık kitabı ücret karşılığında mı veriliyor?
iambilisimci' Alıntı:Ya arkadaş sınavı geçsen bile sözlüsü vardır mutlaka.Sözlüde malum sendikalı değilsen olamazsın.
realforever' Alıntı:bombacı mülayim' Alıntı:ne sınavı la sınav ne arar bazarda
Hocam sınav tarihi daha belli değil.Ama bir kaç sitede mart ayında yapılacak deniyor.Bende şimdiden yavaştan hazırlanayım diyorum.
bir kaç sitede kısa kısa notlar gördüm onların çıktısı alıp hazırlanacam.
osbitos' Alıntı:realforever' Alıntı:bombacı mülayim' Alıntı:ne sınavı la sınav ne arar bazarda
Hocam sınav tarihi daha belli değil.Ama bir kaç sitede mart ayında yapılacak deniyor.Bende şimdiden yavaştan hazırlanayım diyorum.
bir kaç sitede kısa kısa notlar gördüm onların çıktısı alıp hazırlanacam.
sayın hocam siz bu üslüba ne diye cevap verdiniz ki? önce doğru dürüst mesaj yazsın.