Müdür Yardımcılığı Teklif Edilirse...?

Kodla Büyü

Muzilla

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar,
Bu durumu henüz eşime bile danışmadan siz değerli meslektaşlarıma sormak istedim.
Şahsım ortaokulda BTR görevimi rahat rahat sürdürürken, az önce ilçe milli eğitim müdürümüz beni arayarak görüşelim dedi.
Odasına girdiğimde ilçemiz Eğitim Bir Sen. başkanı arkadaşımız da vardı ve mevzuyu o an anladım. (Hemen belirteyim ben de Türk Eğitim-Sen üyesiyim)
"Seni Anadolu Lisesine Mdr. Yrd. olarak düşünüyoruz" dediler. "Diğer atayacağımız arkadaşlar için sendika olayını değiştirmek üzere şart koştuk, senin için bu şartı koşmayacağız" dediler.
Geçen yıl kendi ortaokulumda 1 yıl müdürlüğe vekalet etmiştim, öyle ki performansımı buna göre değerlendiriyorlar.
Esas sorum şu; lisede hiç çalışmadım. BTR olmak varken lisede Mdr. Yrd. olmaya ne gerek var mı dersiniz yoksa tabiki git mi dersiniz?
Değerli yorumlarınızla bana ışık olursanız sevinirim arkadaşlar, saygılar...

hocam bu sizin tercihinize bağlı örneğin ben idareciliği sevmem btr lik varken neden mdr olayım bence btr :D

bilbil1920' Alıntı:
hocam bu sizin tercihinize bağlı örneğin ben idareciliği sevmem btr lik varken neden mdr olayım bence btr :D

İdareciliği yapamam diye bir kaygım yok gerçekten...
Ama nezamana kadar BTR olabilirim ve hangi yaşa kadar bu görevi sürdürebilirim diye düşünüyorum...
Yoksa şuan için ben de size katılıyorum

hocam hele bir o yaşa gelin onu ozaman düşünürsünüz şimdi yapacağınız müdür yardımcılığının size bir faydası yok şimdi olsanız bile ilerde olacağınızın bir garantiside yok ama karar sizin

hocam yapmayın. Zira idareci atamaları pek yakında tamamlanacak. Tam alışırsın, başkası gelir. Rahatını bozma.

Diğerinden istedikleri sendika değiştirme olayını sizden neden istememişler, felsefe değiştirip ne olursan ol gel'e mi dönmüşler :oops:
Hayırlısı olsun Hocam sizin için en iyi olanı yine siz bilirsiniz.

Re: Ynt: Müdür Yardımcılığı Teklif Edilirse...?

ercinc98' Alıntı:
hocam yapmayın. Zira idareci atamaları pek yakında tamamlanacak. Tam alışırsın, başkası gelir. Rahatını bozma.
Hocam zaten yeni kapsamda yapılan atamalarda ol diyolar

Enterprise' Alıntı:
Diğerinden istedikleri sendika değiştirme olayını sizden neden istememişler, felsefe değiştirip ne olursan ol gel'e mi dönmüşler :oops:
Hayırlısı olsun Hocam sizin için en iyi olanı yine siz bilirsiniz.
Böyle bir istekte bulunsalar yok diyeceğimi biliyorlar... Ortaokuldaki imkansızlıklardan kurtulmak için EVET e daha yakınım

Bende lisede müdür yardımciliği istiyom ama bilisim secilmediyse gorevlendirilemeyiz diye biliyorum yanlis mi

"Ayşen"' Alıntı:
Bende lisede müdür yardımciliği istiyom ama bilisim secilmediyse gorevlendirilemeyiz diye biliyorum yanlis mi
ders seçilmese bile düz lise, çpl, anadolu lisesi ve görev yapılabilecek, atanabileceğiniz tüm kurumlarda idarecilik görevi alabilirsiniz.

Muzilla' Alıntı:
ercinc98' Alıntı:
siz mulakatlara ve sınava girdiniz . Söyledikleri kurumu yazmanız isteniyor. :scared:

enteresan . benim demek istediğim, görevlendirme gitmeyin. Yenisi gelir dumur olursunuz.

ercinc98' Alıntı:
Muzilla' Alıntı:
ercinc98' Alıntı:
siz mulakatlara ve sınava girdiniz . Söyledikleri kurumu yazmanız isteniyor. :scared:

enteresan . benim demek istediğim, görevlendirme gitmeyin. Yenisi gelir dumur olursunuz.

Hocam sıvan mı kaldı, mülakat mı? Hepsi sistemin senaryosu ki geceleri atamayı düşündükleri elemanlarla toplantıların haddi hesabı yok. Mülakatta sana kaç puan yetiyor dediklerini duyuyoruz

Valla tes de kalıp görev yapabilecekseniz ya çok çok çok çok başarılı bir insansınız doğaüstü bir durum söz konusu ya da bulunduğunuz yerde tes hala etkin (böyle bir ilçe kaldımı bilmiyorum ama) :lol:
Neyse bende mevzudan uzaklaştırıyorum konuyu :roll: sorry

Benimde aynı durum. Tes liyim. Kendi ortaokumda btr yim. Rahatım. Müdür yardımcımz yok. Müdür seni istiyorum. İstersen yapacaklar dedi bende müdüre sizin kalıp kalmayacağınız belli olsun. O zaman düşünürüm dedim. Müdür iyi biri. Ebs li. Okul taşımalı ve köy okulu. Bir yanım istiyor nezamana kadar btr. Bir yerden başlamak lazım diyorum. Bir yanım niye rahatını bozcan ne güzel bildiğin işi yapıyorsun. Kendileri bir adam bulamamışta sana mı kalmışlar. Kendileri düşünsün diyorum. En kötü karar kararsızlıktan daha iyi. Allah yardımcımız olsun hocam.

Enterprise' Alıntı:
Valla tes de kalıp görev yapabilecekseniz ya çok çok çok çok başarılı bir insansınız doğaüstü bir durum söz konusu ya da bulunduğunuz yerde tes hala etkin (böyle bir ilçe kaldımı bilmiyorum ama) :lol:
Valla
Enterprise' Alıntı:
Valla görevi bana verin diye ne istedim nede araya adam koydum. Bi ışık görmüşler demekki...
Bilişimci olup yokmu lisede mdr yrd olan, nasıl iş yükü

demekki :o bu kadar Tes'li idareciyi takır takır görevden alırken size teklif geldiğine göre kesinlikle onlardan bir farkınız var demekki.

Enterprise' Alıntı:
demekki :o bu kadar Tes'li idareciyi takır takır görevden alırken size teklif geldiğine göre kesinlikle onlardan bir farkınız var demekki.
:) o senin güzel yorumun kardeşim

Lisede Müdür Yrd. bakan yada lisede çalışıp idareyi gözlemleyen bilişimci arkadaş yokmudur?
Ağır mıdır iş yükü, öğrencilerle uğraşmak?

hocam bence kendinizi kullandırmayınız. Şimdi, sizdeki çalışmaları bunlar gördü. Onlardan olan o lisedeki müdür liyakatsiz biri kanımca. Liseninde ,idari olarak bir sıkıntı yaşamasını istemiyorlar. Bu nedenle sizin gibi başarılı biri ile bu sorunu çözeceklerine inanıyorlar. Yani bir taşla 2 kuş vurmuş olacaklar. Bu zamanda idarecilik istemeyin. Biraz sabredin. Bana da 2 okul teklif ettiler. kabul etmedim. Tabi karar sizin.

Geri