müdür yardımcılığında müdür faktörü

Kodla Büyü

syangela

Seçkin Üye
Seçkin Üye
btr olarak çalıştığım lisede md. yrd. yok. müdür sen başvur diyor bana.
buraya kadar herşey normal.
ancak herkes müdür hakkında olumsuz görüş sahibi. arkasından kötü konuşuyorlar. onla çalışmış kişiler de aynı kanıda. yapma diyorlar. huzurun kaçar diyorlar.
adamın iki aydır bana kibarlıktan öte bi şeyini görmedim.

farzedelim müdür dedikleri gibi bi adam.
ne getirir ne götürür bu durum?
fikirlerinizi almak isterim.

Bir deneme yaparsın belkide müdürü sen değiştirirsin baktın olmuyor bırakırsın. :)

ateş olmayan yerden duman çıkmaz. bu müdür milletinin de sağı solu belli olmaz! aman dikkat! ne olur ne olmaz :!:

hasari' Alıntı:
Bir deneme yaparsın belkide müdürü sen değiştirirsin baktın olmuyor bırakırsın. :)
Sen bakma hasari hocama, rahatını bozma bence.Bırakmak zor hatta imkansızdır.

hocam eşimin okulunda müdür eski müdür yardımcısını illallah ettirdi kaçırdı. sonra okuldan bir kişiyi bile müdür yardımcısı yapamadı. bir senedir kendi başına okul idare ediyordu sözde.. yaza doğru okulda senin dediğin gibi şirinlikler yaparak iki öğretmeni müdür yardımcısı görevlendirme olarak başlattı. yazın gitti tatiline bi güzel gezdi geldi. eylülde sizinle olmayacak dedi ve görevlendirmelerine son verdi. şimdi 4 kişi gelmiş yeni 4 yıllık görevlendirme. iki üç hafta oldu adamlar şimdiden bıkmış durumdalar. Aman diyim dikkat. evinde huzur kalmaz valla. okulu hiç demiyorum bile.
tabi herkes aynı olacak değil.İnce ele sık doku.Şartlarını koy ortaya.

Ben de öyle başladım müdür yardımcılığına,2 yıl bitti. 3. müdür ile çalışıyorum.Bence iş sende biter.Milletin lafına çok bakma.Sonuçta müdür sana teklif etmiş,seninle çalışmanın avantajlarını görmüş.Sen işi beğenecek misin?,sorumluluk ve inisiyatif almak istersen başla.İş yükün artacak.Müdürle fazla alakalı bir durum yok.İş güçten müdürü göreceğin yok zaten.

Bizim de şuan da okulda müdür yardımcısı yok müdür eksikleri tamamlamak için akşam 7-8-9'lara kadar çalışıyor. Pek fazla da yardım etmiyorum.

2 sene önce görevlendirme 1 yıl müdür yardımcılığı yaptım. Eğer tek müdür yardımcısı sen olacaksan ve müdür de yardım etmezse iş yükü çok ağır veli, öğrenci, öğretmen, kavgalar, disiplin olayları hep seni bulur. Müdür yardımcısı zaten okulun disiplin kurulu başkanı oluyor. Kafan kazan gibi olur. Bir de telefon numarasını veliler öğrenirse 7/24 seni ararlar. Kafanı kaldıramazsın.

BTR ise ne kazancın olacak ki. 18 saat ekdersin zaten var. egzersizde yapıyorsan o da gider. gaza gelip rahatını bozma. Öğrenci öğretmen veli derdi çekilmez. Btr ye devam bence

idarecilik hevesin varsa kabul et.teklif edilen kişi olduğun için avantajlısın bence.başat otur konuş çok yoğunluk olurmu işlerin hepsi banamı kalır ben hangi işlerle uğraşacam gibi hafiften pazarlığını yap.
Tabi bunun yanında eğer kişilik olarak herşeye boyn eğen yapın varsa yani ruhunda iş açısından isyankarlık hak yedirmeme çetin cevizlik vs gibi dişlilik özelliğin varsa kaçırma tabi idareci olmak istiyorsan.sırf teklif oldu diye değerlendirmek istiyrsan bence salla gitsin.

Hocam maddi açıdan çok gereksiz bir karar olur.
Ama eğitim öğretime faydalı olacağım, çocukların eğitiminde ve öğretmenlerin işlerinde farklılık yaratacağına inanıyorsan o zaman mantıklı. Aksi halde okulda her şeye müdür karar verecekse sizde onun işlerini yapmış olursunuz.
Ayrıca şu anda müdür size rica ediyor ama müdür yardımcısı olursanız rica değil emir verecektir. Bilginize...

pazarlık etsen ne olacak ki. meb de işler pazarlıkla yürümez evrakla yürür. görevlendirme yazın geldikten sonra sen bu işlerden sorumlusun hocam deyip görevlerini yazıyla verdi mi napacaksın? yok biz pazarlık ettik böyle olmaz mı diyeceksin ve başladıktan 1 hafta sonra görevi mi bırakacaksın?

bence sadece öğretmenlerin sözüne bakma(öğretmenler için bir başka amiri, müdürü görene kadar diğeri en kötüsüdür.) ama müdürün iş yapma durumu, iş bitiriciliği de önemli.

Müdür yardımcılığının pazarlığı olmaz. Müdür yardımcılığının sorumluluk alanı herşeydir kısacası. Kötülemek için demiyorum. Ben de başvuru yapacağım halk eğitim için.

Geri