Görevlendirme ile 1 haftadır müdür yardımcısıyım fakat şimdiden bu görevi yürütemeyeceğimi anladım istifa etmek istiyorum bu mümkün mü? Yoksa oyun mu oynuyosunuz daha 1 hafta önce görevlendirildiniz diyen çıkar mı?
uhaha:halk' Alıntı:Keşke banada öyle bir görev verseler. Samimi söylüyorum 1 dakika geç gelen olsun direk alırım savunmasını, basarım fırçayı. Ne rahatlarım var ya. Şaka şaka. Ama şeytan bazen böyle söylüyor. Ego tatmini mi diyorlardı buna?
filozof79' Alıntı:hocam ben de ikinci dönem müdür yardımcısı oldum görevlendirme.İlk 1-2 hafta istifa etmekte kararlıydım.Ama sonra bu işin üstesinden gelebileceğimi düşündüm.İlerde kendime"müdür yardımcılığını yapamadın" dememek için kaldım.2. ayım bitti ve şimdi alıştım devam edeceğim.Artı parantez benim biri 1 diğeri 2 yaşında iki de çocuğum var
goodielife' Alıntı:filozof79' Alıntı:hocam ben de ikinci dönem müdür yardımcısı oldum görevlendirme.İlk 1-2 hafta istifa etmekte kararlıydım.Ama sonra bu işin üstesinden gelebileceğimi düşündüm.İlerde kendime"müdür yardımcılığını yapamadın" dememek için kaldım.2. ayım bitti ve şimdi alıştım devam edeceğim.Artı parantez benim biri 1 diğeri 2 yaşında iki de çocuğum var
Neredeyse benim kalemimden çıkmış gibi. Tek fark 7 aydır bu işi yapıyorum. En iyi bizim branşın yapacağı ve hatta fiilen istesek de istemesek de yaptığımız yapacağımız bi iş olduğunu söyleyebilirim.
Sabredin hocam ilk bi kaç hafta zor oluyor. sonra işler rayına giriyor. siz bir an önce yazışma kurallarını ve desimali öğrenin sonrası Allah Kerim...