Müdür Yardımcılığından İstifa??

Kodla Büyü

blankkeyframe

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Görevlendirme ile 1 haftadır müdür yardımcısıyım fakat şimdiden bu görevi yürütemeyeceğimi anladım istifa etmek istiyorum bu mümkün mü? Yoksa oyun mu oynuyosunuz daha 1 hafta önce görevlendirildiniz diyen çıkar mı?

söylenecek lafların karşısında kendinizi savunabilecekseniz istifa edin boşu boşuna kendinizide mutsuz etmeyin görevi yürütecem diye

Yakında yönetici ataması yapılacak diyorlar belki yakında yapılır yerinize biri gelir mutlaka. Ama kesin diye birşey yok hocam, tecrübe olarak düşünebilirsiniz belki..

Hocam sizi çok iyi anlıyorum. (Bende bu işi yapan bir bilişimciyim) 2 durum var

1. Eğer size bu teklifi yapan yetkiliyi yüzüstü bırakma veya ikili ilişkilerde sıkıntı durumunuz yoksa istifa edin.

2. Herşeyi kafaya takmayan bir yapınız varsa kalabildiğiniz kadar kalın. Bir süre sonra alışırsınız.

Keşke banada öyle bir görev verseler. Samimi söylüyorum 1 dakika geç gelen olsun direk alırım savunmasını, basarım fırçayı. Ne rahatlarım var ya. Şaka şaka. Ama şeytan bazen böyle söylüyor. Ego tatmini mi diyorlardı buna?

halk' Alıntı:
Keşke banada öyle bir görev verseler. Samimi söylüyorum 1 dakika geç gelen olsun direk alırım savunmasını, basarım fırçayı. Ne rahatlarım var ya. Şaka şaka. Ama şeytan bazen böyle söylüyor. Ego tatmini mi diyorlardı buna?
:puhaha:

hocam ben de ikinci dönem müdür yardımcısı oldum görevlendirme.İlk 1-2 hafta istifa etmekte kararlıydım.Ama sonra bu işin üstesinden gelebileceğimi düşündüm.İlerde kendime"müdür yardımcılığını yapamadın" dememek için kaldım.2. ayım bitti ve şimdi alıştım devam edeceğim.Artı parantez benim biri 1 diğeri 2 yaşında iki de çocuğum var:)

HOCAM İSTİFA ETMEYİ NEDEN DÜŞÜNÜYORSUNUZ.
MÜDÜR YARDIMCILIĞI SINAVI İÇİN BİZ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ.
NE GİBİ SIKINTILARI VAR ...

filozof79' Alıntı:
hocam ben de ikinci dönem müdür yardımcısı oldum görevlendirme.İlk 1-2 hafta istifa etmekte kararlıydım.Ama sonra bu işin üstesinden gelebileceğimi düşündüm.İlerde kendime"müdür yardımcılığını yapamadın" dememek için kaldım.2. ayım bitti ve şimdi alıştım devam edeceğim.Artı parantez benim biri 1 diğeri 2 yaşında iki de çocuğum var:)

Neredeyse benim kalemimden çıkmış gibi. Tek fark 7 aydır bu işi yapıyorum. En iyi bizim branşın yapacağı ve hatta fiilen istesek de istemesek de yaptığımız yapacağımız bi iş olduğunu söyleyebilirim.

Sabredin hocam ilk bi kaç hafta zor oluyor. sonra işler rayına giriyor. siz bir an önce yazışma kurallarını ve desimali öğrenin sonrası Allah Kerim...

goodielife' Alıntı:
filozof79' Alıntı:

Neredeyse benim kalemimden çıkmış gibi. Tek fark 7 aydır bu işi yapıyorum. En iyi bizim branşın yapacağı ve hatta fiilen istesek de istemesek de yaptığımız yapacağımız bi iş olduğunu söyleyebilirim.

Sabredin hocam ilk bi kaç hafta zor oluyor. sonra işler rayına giriyor. siz bir an önce yazışma kurallarını ve desimali öğrenin sonrası Allah Kerim...

+1
hocam iki yıldır kadrolu müdür yardımcısıyım, üstelik kız meslek lisesinde, ilk başlarda karnım ağrıyo diye gelen çocuğa bile ne yapacağımı şaşırıyodum, çok değil bir kaç ay geçtikten sonra " git kızım sıcak bişiler iç geçer" demeyi öğrendim :), zamanlada okulda yıllarca görev yapmış diğer bazı müdür yardımcılarından bile daha fazla şey öğrendim ve gayet güzel gidiyodu. takıldığınız zaman açın internette herşey var hocam, o da olmazsa başka okulların müdür yardımcılarını hatta başka illerden bile aradığım çok olmuştur benim. tek sıkıntım bende bir anne olduğum için çocuğuma fazla vakiit ayıramıyorum. siz görevlendirmeymişsiniz yaz tatilinde umarım göreve devam ettirmezler. benim için en büyük problem yaz tatilleri.

Geri