Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçen yıl müdür yardımcısı olarak atandım. İstifa etmeyi düşünüyorum. Daha önce görev yaptığım halk eğitim merkezinde mevcut 2 normdan birisi boş, kimse atanmadı. Eski yerime gidebilirmiyim. Hem'lere öğretmen ataması yapılmıyormuş böyle bir şey varmı arkadaşlar ?
Müdür yardımcısı olarak eğer bir okula atanmışsanız, kadronuz ile atanmışsınız demektir. İstifa etmeniz durumunda o okulun kadrolu öğretmeni olursunuz.
Şartlarınız tutuyorsa il içi atamalarında tayin isteyebilirsiniz.
Müdür yardımcısı olarak eğer bir okula atanmışsanız, kadronuz ile atanmışsınız demektir. İstifa etmeniz durumunda o okulun kadrolu öğretmeni olursunuz.
Şartlarınız tutuyorsa il içi atamalarında tayin isteyebilirsiniz.
Yöneticilik görevinden ayrılma
MADDE 28 – (1) Yöneticilik görevlerinden istekleri üzerine ayrılanlar, bulundukları eğitim kurumunda alanlarında açık norm kadro olması ve istemeleri hâlinde bu eğitim kurumuna; aksi durumda ise kadrolarının bulunduğu ilçe ve/veya il sınırları içinde durumlarına uygun bir eğitim kurumuna öğretmen olarak atanır.
hocam İl içi norm olan her yere isteyebiliyoruz ama hem'lere başvurulamıyor deniliyor, mevzuatta böyle bir şey yok.
Okul müdürlüğüne istifa gerekçenizi bildiren bir dilekçe ile başvurun. Atamanızın yapılmasını istediğiniz okulu da belirtebilirsiniz. Aynı okulda boş norm varsa isteyebilirsiniz yoksa başka bir okul isteyebilirsiniz. İl içi atama dönemlerinde başvurabilirsiniz. İstifs gerekçesi olarak geçerli bir sebep sunmalısınız. Sağlık aile problemleri gibi.