müdür yardımcısı olarak görevlendirilme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilkr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ilkr

Üye
müdür beni müdür yardımcısı olarak görevlendirdi. gerekçe olarak15 mart1993-2378 sayılı tebliğler dergisi madde 20.bilgisayar labaratuvarı bulunan okullara ilave müdür yardımcısı kadrosu verilir. bilgisayar formatör öğretmeni müdür yardımcısı olarak görevlendirilir.

bu görevi istemiyorum ne diyebilirim böyle bi hakkı var mı?

öp başına koy hocam bence. ama bu nasıl oluyor anlamadım. bir müdür müdür yardımcısı görevlendiremezki bence. ilden yada ilçeden mi yapmış acaba.

bir tane müdür yardımcısı var o da yıllık izne ayrıldı. o nedenle müdür görevlendirme yaptı benim isteğm dışında, hocam zaten biz idari işlerde gerekn yardımı fazlasıyla yapıyoruz şimdiki durum her işin benim yapmam anlamına geliyor. öpüp başa konulacak bir yanı yok hocam olayın.

Görevlendirmenin iptaline dair başvuruda bulunabilirsin.

Görelendirmenin çıkış biçimi önemli. il / ilçe , kim tarafından görevlendirildiniz?

Formatör öğretmen görevlendirmeniz var mı? Böyle bir görevlendirmeniz varsa , ek bir görevlendirme verilemeyeceğine dair düzenlemeyi dayanak göstererek müdür yardımcısı görevlendirmesinin iptali için başvurabilirsiniz

ilkr' Alıntı:
müdür beni müdür yardımcısı olarak görevlendirdi. gerekçe olarak15 mart1993-2378 sayılı tebliğler dergisi madde 20.bilgisayar labaratuvarı bulunan okullara ilave müdür yardımcısı kadrosu verilir. bilgisayar formatör öğretmeni müdür yardımcısı olarak görevlendirilir.

bu görevi istemiyorum ne diyebilirim böyle bi hakkı var mı?

görevlendiremez sayın hocam ona daha önce bir arkadaş başvurdu kabul edilmedi....

Hem orda okulda müdür yardımcısı yoksa ibareside var .....

Ayrıca görevlendirmenin , görevlendirmesi olmaz....

Sevgili hocalarım iyi akşamlar.Görevlendirme md.yrd.nin yerine asil bir md.yrd atandığı zaman görevlendirmenin görevi son bulur.Acaba görevlendirme md.yrd.nin ilçe içinde başka bir okula tayin , görevlendirme veya başka bir şekilde gitme veya kadrosunu alarak geçme hakkı mevcut mudur ? Okulumuzdaki gör.md.yrd böyle bir hakkının olduğunu düşünüyorda.(Yakında inecek ordanda)

jetcool' Alıntı:
Sevgili hocalarım iyi akşamlar.Görevlendirme md.yrd.nin yerine asil bir md.yrd atandığı zaman görevlendirmenin görevi son bulur.Acaba görevlendirme md.yrd.nin ilçe içinde başka bir okula tayin , görevlendirme veya başka bir şekilde gitme veya kadrosunu alarak geçme hakkı mevcut mudur ? Okulumuzdaki gör.md.yrd böyle bir hakkının olduğunu düşünüyorda.(Yakında inecek ordanda)

Görevlendirme müdür yardımcılığı yapan birisinin yerine asil olarak başka birisi atanırsa ; görevlendirme olan kişi aynı okuldaki öğretmenlik görevine devam eder. Okulda norm fazlası durumunda ise bahsettiğiniz şekilde yer değiştirme hakkı olacaktır.

Asil olarak birisi geldi diye tayin hakkı olmaz ancak , başka bir okula yine görevlendirme şeklinde gidebilir.

---

http://mevzuat.meb.gov.tr/html/2378_1.html
Düzenlemenin en altında yer aldığı şekliyle bu yönetmelik bakan tarafından yürütülüyor diyor.

Müdür yardımcısı olarak görevlendirmenin de bakanlık tarafından yapılması gerekiyor anlamına ulaşmak mümkün.

Bu düzenlemeye dayanarak başvuru yapan arkadaşımızın başvurusunun geri çevirlme nedeni nedir?

DotCom' Alıntı:
jetcool' Alıntı:

Görevlendirme müdür yardımcılığı yapan birisinin yerine asil olarak başka birisi atanırsa ; görevlendirme olan kişi aynı okuldaki öğretmenlik görevine devam eder. Okulda norm fazlası durumunda ise bahsettiğiniz şekilde yer değiştirme hakkı olacaktır.

Asil olarak birisi geldi diye tayin hakkı olmaz ancak , başka bir okula yine görevlendirme şeklinde gidebilir.

---

http://mevzuat.meb.gov.tr/html/2378_1.html
Düzenlemenin en altında yer aldığı şekliyle bu yönetmelik bakan tarafından yürütülüyor diyor.

Müdür yardımcısı olarak görevlendirmenin de bakanlık tarafından yapılması gerekiyor anlamına ulaşmak mümkün.

Bu düzenlemeye dayanarak başvuru yapan arkadaşımızın başvurusunun geri çevirlme nedeni nedir?

Hocam bilgi için teşekkür ederim.bizim okulda var da birtane.bunun üzerine tartıştıkta biraz...malum aynı okulda öğretmenliğe dönmek ağırına gidiyor sanırım biraz...

8 yıllık bilişim öğretmeniyim bunun 4 yılını görevlendirme müdür yardımcısı olarak yaptım. o senin müdürün tebliğlerden bulduğu genelgeyi daha önce hiç duymadım. çoktan yürürlükten kalkan bişey olması lazım. bence müdür seni ikna etmek için önüne koymuş. itiraz et zaten seni müdür yardımcısı görevlendirebilmek için istediğine dair dilekçe alması gerekiyor. görevlendirme müdür yardımcılığına gelince; önceki arkadaşların dediği gibi aynı anda iki görevlendirme olmaz müdür yardımcısı onayın geldiyse formatörlüğün bitmiş demektir. artık müdür yardımcısısın tabi o boş müdür yardımcılığına asaleten biri gelene kadar. geldiği anda görevlendirmen iptal olmuş olur. dönem ortasında yeni onay alınamayacağından formatörlükte olmaz 2. döneme kadar kuru maaşa kalırsın.
görevlendirme müdür yardımcılığının tek iyi yanı şubat ve yaz tatilinde ücretin devam etmesidir. tabi tatil senin için önemli değilse.

Geri