Müdür Yardımcısı yıl içinde neler yapar?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan osiris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

osiris

Süper Üye
Süper Üye
Merhaba,
Müdür yardımcısı eylülden hazirana kadar ne yapar? Bir iş sıralaması yada çerçeve bir iş planı varmı?

Müdür yardımcısı okuldaki eğitim öğretimin deamını"sağlamakla yükümlüdür.Ama okulda genelde müdür yardımcıları arasında görev paylaşımı olur.Birtanesi maaş ek ders özlük gibi işlerle uğraşırken diğeri sosyal faaliyetler okul aile birliği vb birçok işle uğraşır hocam.

Müdür görevlendirmelerinden sonra bir de müdür yardımcısı görevlendirmeleri var. O tam olarak ne zaman olacak acaba?

Ben 4 yıl BTR öğretmenliği yaptıktan sonra, son bir yıldır da müdür yardımcısıyım. Köy okulunda çalışıyorum. İşin %70'i bende, kalanı da müdür yapar. Merkez okullarda işler daha zordur. Tek avantajı birkaç müdür yardımcısı vardır. Ben tekim okulumda. Başımı kaşıyacak zamanım yok. Ama memnunum ve alıştım. Yeni müdür yardımcısı görevlendirmeleri de Aralık ayı içinde olacak...

hocam bende düşünüyorum ilerde ama iş yükü ağırdır diye biliyorum. ama btr ile uğraşmakdan iyidir kesin

meslek liselerinde md. yardımcılığı kolay
yoklama fişlerini e-okula işler
gunde en fazla yarım saatini alır.

gamer99' Alıntı:
meslek liselerinde md. yardımcılığı kolay
yoklama fişlerini e-okula işler
gunde en fazla yarım saatini alır.
hocam meslekçi müdür yardımcısına verirler 3308i o zaman görürsün e okulu..sigortadan koordinatörlüğe ders programından açık liseye :++:

Müdürünüz bir iş bölümü yapar ve görevlerinizi yazılı olarak size tebliğ eder.
Başlıca görevler şunlardır:
Personel işleri: Maaş Ekders izin-rapor kbs vb.
Okul Aile birliği gelir-gider tefbis, bağış takibi, faturalandırma vb.
Öğrenci işleri: e-okul,devam-devamsızlık, notlar karneler, merkezi sınavlar, pybs-oges,
Taşınır takip kbs,
Ogye, sivil savunma vb.

Tabi bir de bunun dışında nöbetleriniz var. Kaç müdür yardımcısı varsa arlarında iş bölümü yapılır. Ve gerçekten nöbet tutan bir müdür yardımcısı iyi yorulur.

burayı okuyanlar da müdür yardımcıları çok çalışıyor zannedecek sanki 40 saat derse giriyorlar.

soran arkadaşaın okulunda müdür yardımcısı yok mu, baksın ona

Diğerlerini bilmem ama benim oturacak zamanım olmuyor.6 yıl btr yaptıktan sonra son 1 yıldır müdür yardımcısıyım.baktığım işleri söylüyorum: okul aile birliği gelir gider okul harcamaları,ana sınıfları harcamalar gelir gider,ogye,kurullar,okulda benden başka bilgisayar bilen olmadığı için tüm bilgisayarların bakımı,belirli gün ve haftalar eger kutlanacaksa bahçe düzeneklerinin kurulumu ve tüm bunların yanında 6. ve 7. sınıflara dair ne varsa sorumlusu benim(velileri,devamsızlıkları,sorunları vs. vs.)
Merak edenler için söyleyim okulum 1200 kişilik ortaokuldur.ikili eğtim yapmaktayız ve ben 3 günde bir nöbet tutarım sabah 7 de başlar akşam 7 de biter nöbetim.3 müdür yardımcısıyız ama biri emekli olmak üzere elini çekmiş herşeyden.iki müdür yardımcım maaş,ek ders, kbs ve 8. sınıflara bakmaktadır.Yani müdür yadımısı olunca yatacan mantığı bilmiyorum ama bizim okulda işlemiyor. Ha niye bu işi yapıyorsun diyenlere de cevabım şudur.Okulum çok bsdireler atlatmış bir okuldur.Geçmişinde çok sıkıntıları olmuş.Şimdi beni tüm veliler el üstünde tutuyorlar.Okula geldikleri zaman dertlerini anlatacak güler yüzlü bir idareciyle karşılaşıyorlar,sorunları mümkün mertebe çözülüyor,ben de onların yüzlerindeki memnuniyeti seviyorum ve işimi severek yapıyorum.

blue123 hocam bizim okulda o dediğin görevlerin her biri için ayrı md. yardımcısı var
ARTI bir tane de pansiyon için

:)

Geri