Diğerlerini bilmem ama benim oturacak zamanım olmuyor.6 yıl btr yaptıktan sonra son 1 yıldır müdür yardımcısıyım.baktığım işleri söylüyorum: okul aile birliği gelir gider okul harcamaları,ana sınıfları harcamalar gelir gider,ogye,kurullar,okulda benden başka bilgisayar bilen olmadığı için tüm bilgisayarların bakımı,belirli gün ve haftalar eger kutlanacaksa bahçe düzeneklerinin kurulumu ve tüm bunların yanında 6. ve 7. sınıflara dair ne varsa sorumlusu benim(velileri,devamsızlıkları,sorunları vs. vs.)
Merak edenler için söyleyim okulum 1200 kişilik ortaokuldur.ikili eğtim yapmaktayız ve ben 3 günde bir nöbet tutarım sabah 7 de başlar akşam 7 de biter nöbetim.3 müdür yardımcısıyız ama biri emekli olmak üzere elini çekmiş herşeyden.iki müdür yardımcım maaş,ek ders, kbs ve 8. sınıflara bakmaktadır.Yani müdür yadımısı olunca yatacan mantığı bilmiyorum ama bizim okulda işlemiyor. Ha niye bu işi yapıyorsun diyenlere de cevabım şudur.Okulum çok bsdireler atlatmış bir okuldur.Geçmişinde çok sıkıntıları olmuş.Şimdi beni tüm veliler el üstünde tutuyorlar.Okula geldikleri zaman dertlerini anlatacak güler yüzlü bir idareciyle karşılaşıyorlar,sorunları mümkün mertebe çözülüyor,ben de onların yüzlerindeki memnuniyeti seviyorum ve işimi severek yapıyorum.