müdür yardımcısına fazladan ekders hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bag_or
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bag_or

Aktif Üye
Sayın hocalarım,çalıştığım ortaokulda branşıma ait 28 saat bilişim dersleri ders yüküm bulunmaktadır.okuldaki 2 müdür yardımcısından biri benim branşımdan diğeri fen bilgisi öğretmeni.ben 22 saat derse girmekteyim.bilişimci olan İdareci i başka bir okula müdür olarak atandı.okul idaresi atanan idarecide bulunan 6 saat maaş karşılığı bilişim derslerini diğer idareciye ekstradan verdi.konuyla ilgili itirazımda okul idaresi 21 saaten sonrası bizim keyfimize diyerek itirazımı reddeti.
öğretmen ek ders alamaz iken müdür yardımcısının 6 saat ek ders alması uygun mudur?.konuyla ilgili görüş yazısı varsa da paylaşırmısınız.teşekkür ettim.

eğer müdür yardımcınız bt öğretmeni değilse onu alamaz siz varken hocam ....... branşı ne şuan ki müdür yardımcınızın

Re: Ynt: müdür yardımcısına fazladan ekders hakkında

Ek Ders istesede alamaz.

adam diyorki 21 saate kadar senin 9 saat isteğe (ekders esaslaerı 6.madde) benim keyfime.ben böyle takdir ettim

adam tutunki btö olsa bile 15 saat maaş+6saat zorunlu+9 saate kadar isteğe bağlılık öğretmen önceliğiyle bana ait diyorum.bana müdür yardımcısıyım mevzuatı ben daha iyi biliyorum.yeni yorum türetme diyor.

hocam bt öğretmeni varken başkası oderse giremez ... siz şu an fene girebiliyormusunuz mesela ....kanun belli zaten....

bt dersine giremez siz varken....

bt rehber yönetmeliğinide okuyun isterseniz ...yardımcı olur size

hocam iliniz bilgi edinmeye web sayfasından yazın size sonuç olarak yazılı cevap verilecektir.
olumşu ise o zaman gerekli dilekçeyi verirsiniz

bag_or' Alıntı:
adam diyorki 21 saate kadar senin 9 saat isteğe (ekders esaslaerı 6.madde) benim keyfime.ben böyle takdir ettim
Hocam o 9 saat sizin keyfinize bağlı müdürün değil. İster girersiniz ister girmessiniz. Eğer o dersleri de almak istiyorsanız size vermek durumunda.

hocam hiç bir yönetmeliğe uygun değil bu yapılan. bu kadar derse girmek istiyorsa mdr. yar. bıraksın. Hangi derslere hangi öğretmenlerin girebileceği belli. Fen ve tek. bt derslerine giremez. Artı onun elindeki belge formatörlük belgesi siz yoksanız ya da siz İstemiyorsanız etkilidir. Asıl önemli olan şu bu adam idare işlerinden boş kalan vaktinde mi girecekmiş bu 12 saat derse. siz sonuna kadar haklısınız hocam...

hocam küt kafa anlamaz hocalarım yolu göstermiş sıkma dilekçeni okula ver ki bu dilekçeye saçma sapan bir cevap vereceklerdir sende o dilekçeyi al eline tut milli eğitime elden evrak kayda soktur sonra bırak onlar ugrassınlar fakat kesınlıkle gıremezler 21 saatı sana vermısmı gerısıde senın sen dılekcenı güzelce usturuplu bır sekılde yaz dılekcene cevap verecektır gecmıse donuk bıle alırsın sen derslere gır yeter

arkadaşlar siz nasıl eğitimcilersiniz alamaz diyorsunuz alamaz ama 80 sayılı yönetmeliğe istinaden alamaz. kimin hangi dersi okutacağı bu yönetmeliğe göre belirlenir. okula itirazını yap. cavaba istinaden ilçeye yap. olmadı idare mahkemesi ücretini sana öderler

P.tesi günü okula dilekçe ver, dersin sizin hakkınız olduğunu yazan, dilekçeyi fotokopi çektir, dikkat et gelen evrak'a girsinler senin dilekçeyi... Salı günü İl Teftiş Kurulu Başkanlığına git direkt,konuyu kısaca anlatan dilekçeni ver, doğru yol için resmi dilekçe ile başvurduğunu ama yapılmadığını da yazmayı unutma,(uğraşma bilgi edinmeyle falan, zaten oradan il teftiş kurulu'na gider başvurun)..Çarşamba ya da Perşembe senin iş çözülür hocam.

amip33' Alıntı:
P.tesi günü okula dilekçe ver, dersin sizin hakkınız olduğunu yazan, dilekçeyi fotokopi çektir, dikkat et gelen evrak'a girsinler senin dilekçeyi... Salı günü İl Teftiş Kurulu Başkanlığına git direkt,konuyu kısaca anlatan dilekçeni ver, doğru yol için resmi dilekçe ile başvurduğunu ama yapılmadığını da yazmayı unutma,(uğraşma bilgi edinmeyle falan, zaten oradan il teftiş kurulu'na gider başvurun)..Çarşamba ya da Perşembe senin iş çözülür hocam.
Hocam dilekçeyi yazsın ertesi gün çözülür o iş :) Müdür yardımcısı o dilekçeyi gördüğü an kıvırır

Geri