müdür yrd olarak görevlendirileceğim?

Kodla Büyü
12 sini alırsın istersen haftada 18+6(12 saat derse girdiğin için) 24 saat alırsın.kalan 4 saate giremezsin

delphe01' Alıntı:
12 sini alırsın istersen haftada 18+6(12 saat derse girdiğin için) 24 saat alırsın.kalan 4 saate giremezsin
aynen hocamın dediği gibi olur kalan 4 saate girsen de ekdersini alamazsın o 4 saat dersi ek dersi az olan bir öğretmenlerden birine verirsiniz (geçen yıl müdür yardımcısıydım 10 saat derse girdim kalan 8 saat dersi diğer öğretmenlere dağıttık)

Hem 12 saat ders hem Md.Y. Zor olmaz mı? 6 saat girmek yetiyosa daha mantıklı bence.

Müdür yardımcısı mı? Hocam ne işin var Allah aşkına. Gir dersine git.Bin bir türlü dert seni bulur? Sınıftaki bilgisayar bozulur seni bulurlar. Öğrenci sınıfta haylazlık yapar seni bulurlar. İlçeden ilden gelirler bir eksiklik bulurlar seni bulurlar. v.s. tatil olur sen okula.

Hocam ikili ortaokulda okul açıkken 20 saat müdür yardımcılığından alırsın. 12 saat saatin 6 sı maaş karşılığı olup 6 saatini de ek ders olarak alabilirsin yani eğitim öğretim zamanı 20+6 saat yaz tatilinde 18 saat...

Cevaplarınız için çok teşekkürler. . Şu an mdr yrd olmadığım halde bütün işleri ben yapıyorum. Kurum.net okul pc işleri vb.. artı bir de btr olduğum lisede de aynı işler + akıllı tahtalar tabletler... en azından mdr yrd olursam sadece kendi okulumdaki işleri yapmış olacağım.. yoksa hala düşünmüyorum mdr yrd:(

ben de ara ara müdür yardımcılığını ama dünya kadar iş yapıyorken müdür yardımcısı olsam daha iyi olur diye,,ama sonra boşver diyorum olmadık dertleride üstüme almaya hiiiç gerek yok :sleep:

8 yıllık öğretmenim. Bu süre içinde yaptığım işlerin zorluklarına göre 10 üzerinden değerlendirmeye tutacak olursam aşağıdaki sonuçlar ortaya çıkıyor.
BT Rehberliği görevi = 10 üzerinden 8
1000 öğrencili bir anadolu lisesinde 20 ay süre ile 3 müdür yardımcısından biri olarak çalışmak = 10 üzerinden 15
Ortaokulda 25 saat derse girip 14:45'te eve gitmek = 10 üzerinden 3

Arkadaşlar BÖTE mezunuyum. Anadolu lisesine müdür yardımcısı görevlendirilmem için o lisede seçmeli bilgisayar dersi olmak zorunda mı?

delphe01' Alıntı:

Kalan 4 saate girer de ücret almaz.

İdareciler idarecilik görevinden dolayı aldıkları ekdersin (18, 20, 30) yanısıra derse giriyorlarsa, 6 saate kadar ücret almadan girer (Maaş Karşılığı sayılır), 6 saatten sonra 6 saate kadar olanın ücretini alır. (12 saat derse 6 saat ekders). 12'den fazla girdiği dersler Fahri Görev olur.

Md. Yrd. için toplamdaki hesap dediğiniz gibi 24 saat ekders alır.

Geri