Müdürlük ile ilgili

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan oziie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Bence avantajlı tabi, ama sana tavsiyem müdür yardımcılığı deneyimin varsa kabul et, bilmediğin yükün altına girme..

İyi bir idarî ekibin varsa rahatsınız elbette, ama yinede yapılacak iş değil. Emekliliğe hiçbir katkısı yok. Tek farkı bizden 20 saat ekders ücretleri var. Ayda 8 saat için değmez kesinlikle

Ben idarecilik başvurusunda bulundum. Halk eğitimlere bilgisayarcı alıyorlar. Bir kaç branş daha var. Yani avantajlıyız bu konuda. Meslek lisesine de olabilirsiniz. Mülakatı kazanırsak inşallah il içinde kafalarına göre her hangi bir yere vermezler. Eğer öyle olurda istemediğim yere gidersem şu anki öğretmenliği yeğlerim.

Tavsiye etmem. yaz kış okulu bekliyorsun karşılığında aldığın arkadaşların da dediği gibi sadece ek dersleri biraz fazla ama öyle abartı değil.

Müdürlük aslında öncelikli olarak bilişim teknolojileri öğretmenlerinin hakkı.

Neden mi?
1. Fatih projesinin başarısı için.
2. Algoritma ve programlama bildikleri için.
3. Eğitim sahasında Teknik ve Fiziki altyapı tecrübeleri edindikleri için.
4. Çözüm odaklı oluşları.
5. Yönetimle işbirliği içinde olduklarından yanlış giden şeyleri tecrübe edindikleri için.
6. Yeniliklere daha yatkindirlar.
7. İş güvenliği konusunda daha duyarlıdırlar.
8. Kordinasyon yeteneklerine sahiptirler.
9. Temsil kabiliyetleri vardır.
10. Empatik ve samimidirler.
11. Zekidirler.
12. Risk alırlar.
13. Uzlaşmacıdırlar.
14. Politiktirler
15. Hakkı savunurlar.
16. Girdikleri yere fayda sağlarlar.

Hehe son olarak her işi koparırlar. O yüzden çağın mesleği ancak meslek erbablarının yönetime katkısı ve sözü geçtiğinde mutlu ve motivasyonlu eğitim ordusunun oluşumuna katkıda bulunabilirler. Yeni Türkiye için aslında bu gizli bir güç olarak durmaktadır. Yönetim deyince artık hizmet akla gelmelidir. Höt zört değil, baskı değil hizmet eden yönetici büyük türkiyenin anahtarıdır. Bu devletin her kademesinde, A dan Z ye böyle olmalıdır.

e-konferans' Alıntı:
Müdürlük aslında öncelikli olarak bilişim teknolojileri öğretmenlerinin hakkı.

Neden mi?
1. Fatih projesinin başarısı için.
2. Algoritma ve programlama bildikleri için.
3. Eğitim sahasında Teknik ve Fiziki altyapı tecrübeleri edindikleri için.
4. Çözüm odaklı oluşları.
5. Yönetimle işbirliği içinde olduklarından yanlış giden şeyleri tecrübe edindikleri için.
6. Yeniliklere daha yatkindirlar.
7. İş güvenliği konusunda daha duyarlıdırlar.
8. Kordinasyon yeteneklerine sahiptirler.
9. Temsil kabiliyetleri vardır.
10. Empatik ve samimidirler.
11. Zekidirler.
12. Risk alırlar.
13. Uzlaşmacıdırlar.
14. Politiktirler
15. Hakkı savunurlar.
16. Girdikleri yere fayda sağlarlar.

Hehe son olarak her işi koparırlar. O yüzden çağın mesleği ancak meslek erbablarının yönetime katkısı ve sözü geçtiğinde mutlu ve motivasyonlu eğitim ordusunun oluşumuna katkıda bulunabilirler. Yeni Türkiye için aslında bu gizli bir güç olarak durmaktadır. Yönetim deyince artık hizmet akla gelmelidir. Höt zört değil, baskı değil hizmet eden yönetici büyük türkiyenin anahtarıdır. Bu devletin her kademesinde, A dan Z ye böyle olmalıdır.

Hocam ne güzel övmüşsün Bilişimcileri bee. Valla hoşuma gitti. Sağolasın. :+1:

Geri