Müdürlük Sözlü Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan islif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Karikatürdeki argo ifadeler için öncelikle özür dilerim.

Mülakatla insanlar arasından seçim yapılan her işte bu karikatür aklıma geliyor

Ekli dosyalar

• mulakat.jpg
    mulakat.jpg
    86.6 KB · Görüntüleme: 970
Kendi adamları ise soru sormazlar olur biter. Senin kim olduğunu çıkartamazlarsa arkanda kim var kimin adamısın diye sorarlar. Senin onlardan olmadıgını biliyorlarsa o zaman da burada ne işin var diye sorarlar.
Tabi bunlar benim güzel ülkemde olmaz çünkü ulkem adalet ile kalkınmakta... olsa olsa muz cumhuriyetinde olur...

olur olur mülakatta kazık sorular sorulur . sorular bir sendikanın "mülakat deneme sınavı"nda sehven sorulmuştur zaaten. her ne hikmetse aylar öncesinde ilçe başkanı bir arkadaş şunları söylüyordu:
"ben müdür olduğumda benimle aynı düşüncede ki insalarla çalışmak isterim. bundan daha doğal ne olabilir. uyumlu çalışma başarıyı getirir. falan filan..."
yani arkadaşlar sözlü sınava gireceksiniz, önce sınavı kimin yapacağını bulun ardından
yetkili ve etkili sendikaya üye olun
sadakatinizin ne kadar kuvvetli olduğunu göstermek için ise gündemdeki konuları takip edin aman ha hükümet aleyhinde yanlışlıkla dahi konuşmayın. yada siz boşverin düşünmeyi konuşmayı fikir üretmeyi ... sizin yerinize düşünenler, fikir üretenler zaten var siz verilen emri yerine getirin yeter. üstlerinizle iyi geçindiğiniz sürece koltuğunuz sıcak kalır.

erdcannet' Alıntı:
olur olur mülakatta kazık sorular sorulur . sorular bir sendikanın "mülakat deneme sınavı"nda sehven sorulmuştur zaaten. her ne hikmetse aylar öncesinde ilçe başkanı bir arkadaş şunları söylüyordu:
"ben müdür olduğumda benimle aynı düşüncede ki insalarla çalışmak isterim. bundan daha doğal ne olabilir. uyumlu çalışma başarıyı getirir. falan filan..."
yani arkadaşlar sözlü sınava gireceksiniz, önce sınavı kimin yapacağını bulun ardından
yetkili ve etkili sendikaya üye olun
sadakatinizin ne kadar kuvvetli olduğunu göstermek için ise gündemdeki konuları takip edin aman ha hükümet aleyhinde yanlışlıkla dahi konuşmayın. yada siz boşverin düşünmeyi konuşmayı fikir üretmeyi ... sizin yerinize düşünenler, fikir üretenler zaten var siz verilen emri yerine getirin yeter. üstlerinizle iyi geçindiğiniz sürece koltuğunuz sıcak kalır.

:+1: :+1:

Maalesef...

Arkadaşlar halk eğitimlere müdür olmak için bilişimci olmak gerekiyor, başka hangi branşları alacaklardı bizim ilde giyimci ve çocuk gelişimciler de var meslekçilerden başvurmuş olan.

Hocam Halk Eğitimlerdeki norm kadro olayı ne durumdaysa müdürlük başvuruları da ona göre yapılıyor. Bizim buradaki HEM'de sanırım 8-9 tane öğretmen normu var bunların içinde Giyim Üretim Teknolojisi, Mobilya Dekorasyon, Rehberlik, Sınıf Öğretmenliği, Bilişim gibi bölümler nevcut. Dolayısıyla buradaki HEM'e hangi normlar varsa o bölümdeki öğretmenler başvurabilecek.

Geri