Müdürle 2 gündür kavga ediyorum...

Kodla Büyü

bilisim_oguz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
yazıyı gördüğüm akşam evde bayram havası oldu benim için.mesai bitti,ben de 6 saat okulda kalacağım müjdesini verdim hanıma.ertesi gün müdüre gittim.durumu anlattım. süreni sınırlarsan, görev ayrımı yaparsan yazını göndermem dedi.beni tehdit etmeyin,hakkımı ararım dedim.dün göndermemiş.sabah gittim İlçe Meme daha yeni ve en son benim yazım gelmiş.eşşek gibi gönderecek;fakat neden tam saat yazmazlar ki.veya günde 6,haftada 30 saat gibi.herkes kendi yorumunu yapıyor şimdi.ki bana göre haftalık 30 saat en fazla yazıya göre.bu sene kavga çok gibi.hayırlısı!

Aynen öyle açık açık ifade etseler hiç problem olmayacak. Şu gerçek ki bu durum bizim rehber öğretmenler gibi çalışmamıza izin veriyor. Haftada 30 saat diğer zamanlar bizler de okulda kalmayacağız.

bizim müdür de yazı da neyse öyle tabi dedi. inşallah sonra zorluk çıkarmaz

Btciler olarak dersten yana yüzümüz gülmedi zaten, bir de üstüne yeni yazıya rağmen eski düzen devam edilirse yandık gitti. Bir yazı bir düzenleme daha kaç sene bekleriz Allah bilir. Kavgaysa kavga artık ne yapalım, bir hocamızın dediği gibi nasıl başlarsa öyle gider.

Ha bu yazıyı düzenleyenler çıkar, yanlış yorumlamışsınız biz bunu kastetmiştik diye açıklama yapar o zaman ayrı. Bu görevin öğretmen haftalık ders çizelgesinde gösterilir denmesinin ve isminin rehber öğretmen olarak değişmesinin bir anlamı olmayacaksa yazık bize, bunca zamandır verilen emeğe..

yazıyor işte hocam, ders programına BT rehberliği olarak işlenecek yazıyor. Bir öğretmene 30 saatten fazla ders yazılamayacağı için en fazla 30 ders saati olabilir. Fazlasına imkan yok!

anlatıyorum adama.kalın kafalı.herşeyi kendine göre yorumluyor.Maraş Mem de netlik yok diyor.ilçe de öyle diyor.şimdilik dilekçeleri gönderin demişler.ne saçmalık ya rabbim.yetmez mi artık!

Forumda bile bir sürü kişi akşama kadar kalınacağını söylüyorsa bazı idarecilerin bunu savunması abes değil. Hakkınızı arayın hocam sonuna kadar.

Biz böteciler şimdiye kadar hangi konuda hemfikir olabililmişiz ki? Yeni yönetmelik çıkmış onu bile aleyhimze yorumlyorz sürekli :verymad:

kanunlarda bile herşey açık net yazıyor olsaydı hakimlere savcılara avukatlara ne gerek vardı? Arkadaşın biride dün tutturmuştu nasıl fatih kurulan okullara öncelik verilecek ki cümleye "kesinlikle" ifadesi koymamışlar diye.

Yani bütün resmi yazılar belli ölçülerde yoruma dayalıdır, yoksa her madde kesin ve katı bağlayıcılığı olsa çalışanlar bundan fayda değil zarar görürler çoğunlukla.

yazı dün çıkmış hele bir düzen otursun ne bu acele öyle hemen istekler oluşmaz.

bende müdüre bir türlü anlatamadım olayı tutturdu eğitim öğretim saatleri diye 16:10 da çıkacaksın deyip duruyor bende 30saat diyorum o hala eğitim öğretim saatleri diyor. Nasıl anlatacağız anlamadım gitti

mehmettuna68' Alıntı:
bende müdüre bir türlü anlatamadım olayı tutturdu eğitim öğretim saatleri diye 16:10 da çıkacaksın deyip duruyor bende 30saat diyorum o hala eğitim öğretim saatleri diyor. Nasıl anlatacağız anlamadım gitti
hocam bu adam ders programı vermeyecek mi size? yazsın programa nasıl yazıyorsa yazsın

mehmettuna68' Alıntı:

yazı yeni

önce valiliklere sonra milli eğitim müdürlüklerine iletilmeli ve en son okullarda uygulama başlamalı.

mehmettuna68' Alıntı:

30 saatlik görevi 16.10 dan sonra yani öğrenciler ve öğretmenler gittikten sonra bana veremeyeceğiniz anlamına geliyor, yani gece ya da sabah 5 te veremezsiniz diyor orda derseniz belki anlar. 30 saati de ders programına yazılması gerektiğinden dolayı çıkardım dersiniz.
diğer maddeleri de aynı dikkatle okursanız anlarsınız diyin :mrgreen:
inşallah anlar. laf anlamayn insanlara çok sinir oluyorum. anlamammazlıktan da geliyor olabilir. bu yazı bazı müdürleri üzdü. ne güzel sabahtan akşama kadar çalışıtırp formatör üzerinde hakimiyet kuruyorlardı. onun şaşkınlığını yaşıyorlar.

zilal' Alıntı:
mehmettuna68' Alıntı:

ekstra ek dersi verirsen cebinden kalırım dersin :)

Hocam büyütmeyin olayları.. öncelikle 30 saatlik çizelgeye sığdırmak zorunda.. Daha çok diretiyorsa başka okulları tercih edin.. Yeni talep formunda müdürün imzasına da gerek yok, göndermek zorunda.. rahat olun bence..

mustafa431' Alıntı:
benim müdürde lisede olman gerekiyor diyor...
bizim md. yardımcısı da öyle sanmış. yazının çıktısını alıp önüne koydum gerekli yerlerin altını çizerek

tavsiye ederim

iyide dogru söylüyorlar aslında liselerde ihtiyaç varken diğer kurumlara görevlendirme yapılmayacak diyor...benim aklıma takılanda o oldu bence çogumuz rehber olamıyacaz ben öyle anladım...

Hocam bizim ülkemizde herşey açık uçludur. Bunu bilen herkes de kendine göre yorumlar... İşine nasıl gelirse...
mesela geçenlerde haberlerde çıktı; Kredi Kartı aidatları... aslında yasal değil ama biz müşteri hizmetlerini arayanlara parasını iade ediyoruz diyorlar...
Oysa aramayan o kadar çok insan var ki... bu da bankanın işine geliyor. Bizim okulda olmamız da müdürlerin işine geliyor...

KöfteHoRr' Alıntı:
kanunlarda bile herşey açık net yazıyor olsaydı hakimlere savcılara avukatlara ne gerek vardı? Arkadaşın biride dün tutturmuştu nasıl fatih kurulan okullara öncelik verilecek ki cümleye "kesinlikle" ifadesi koymamışlar diye.

Yani bütün resmi yazılar belli ölçülerde yoruma dayalıdır, yoksa her madde kesin ve katı bağlayıcılığı olsa çalışanlar bundan fayda değil zarar görürler çoğunlukla.
hocam arkamdan mı konuşuyorsun,yakalandın :)
arkadaşlar rehber öğretmen gibi net,her okulda ayrım bile olmadan ifadeler olduğu için adamlar takır takır çalışorlar,adamların idare ile bizim kadar sorunlarının olmamasından belli zaten,yani netlik önemli bu ülkede özellikle meb müdürlerinde :wink:
ben hala,hiçbirimizin zorla akıllı tahta olan okullarda görevlendirilmeyeceğimizi iddia ediyorum,lütfen kendinizi savunun kabullenmeyin,biz böyle yaparsak müdürler ne yapmaz...arkadaş dilekçende başka okul istemiyorum diyeceksin,ardından kendi okulunu istiyeceksin,kurulumu tamamlanan okulların görevlendirilmesi tamamen memlerin sorunu ok ?
ha adamlar yanlış yorumlayıp hala mı seni kendi okulunda da görevlendirmiyor ? o zaman hiç istemeyeceksin kalacakler küp gibi,düşünün web sayfasını bile güncellemeyeceksiniz...çünkü bu görev bt rehber öğretmenin...

bütün illerde ne güzel dilekçeleri almaya başlamıştı
işin yok baştan alınacak mı alımayacak mı önce onu bekle
ondan sonra alınacaksa baştan dilekçeler alsınlar için yazıyı bekle yazı gelsin dilakça ver
değilse onayların çıkmasını gelmesini bekle vay anasını s...................................................................................
bu ne yaaaaaaaaaawwww ne kadar naleeeeeeeeeeeeeeeeeetttt bir sene bu sene hiçbirşey rast gitmiyor laneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttt
iİİSSSSSSSSSYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN................................................

akrep026' Alıntı:
Hocam bizim ülkemizde herşey açık uçludur. Bunu bilen herkes de kendine göre yorumlar... İşine nasıl gelirse...
mesela geçenlerde haberlerde çıktı; Kredi Kartı aidatları... aslında yasal değil ama biz müşteri hizmetlerini arayanlara parasını iade ediyoruz diyorlar...
Oysa aramayan o kadar çok insan var ki... bu da bankanın işine geliyor. Bizim okulda olmamız da müdürlerin işine geliyor...
He öyledir.Müşteri hizmetlerini arıyorsun.Hesabına 10 yıllık aidatını hemen iade ediyorlar.Hocam ;
Ya yeni dünya düzeni kuruldu haberim yok. :cry:
Yada banklar para dağıtmaya başladılar. :idea:
Ben YKB dan neden alamadım.Gerçi geçen yıl aradım.Kusura bakmayın dediler.

Geri