MüdürYrd Başvurusu İçin Takvim Açıklanır mı?

Kodla Büyü

sarı_sarı

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba Arkadaşlar;
Müdür BaşYrd/Yrd Başvurusu başvurusu yapmak istiyorum. Müdürümüz takvime çıkacağını o zaman başvuru alınacağını söyledi. Bunun İçin Takvim Açıklanır mı kesin yani bu zorunlu mudur? Yandaş sendikadan olmadığım için haberim olmadan bu işi katakulliye getirmelerinden korkuyorum.

hocam başvuruyu yapan yaptı herkes görevine başladı. ben müdüre sordum hocam ne zaman başvuru yapacaz diye sen zaten fahri müdür yardımcısısın diyor bir gün sonrada yeni müdür yardımcılarımız geldi göreve başladı.

birçok ilde görevlendirmeler yapıldı.duyuru muyuru hikaye.zaten kimin nereye yerleşeceğide belli...

Öyle bi başvuru yok hocam. Tayin ister gibi internet üzerinden değil. Müdür birine md. yrd. lık teklif eder. ( Aslında müdüre malum sendika tarafından isim söylenir çoğu zaman) O kişi de kabul ederse olur biter. Bazen de müdür kendisi seçer birini ama o duruma ve kişiye göre sendikadan dönebilir. Yani ben şu okulu istiyorum diye seçip bir sıralamaya tabi olmuyosunuz. İsteyen istediği ile çalışacak..(mış)..

ne takvimi hocam. Bizim okula yeni müdür denen bir adam geldi, bir kaç gün sonra aynı soy ismi taşıyan yeni mdr yardımcısı denen şahısta geldi. İnsan biraz utanır aynı soyisimli mdr ve mdr yardımcımız var artık

rock' Alıntı:
Öyle bi başvuru yok hocam. Tayin ister gibi internet üzerinden değil. Müdür birine md. yrd. lık teklif eder. ( Aslında müdüre malum sendika tarafından isim söylenir çoğu zaman) O kişi de kabul ederse olur biter. Bazen de müdür kendisi seçer birini ama o duruma ve kişiye göre sendikadan dönebilir. Yani ben şu okulu istiyorum diye seçip bir sıralamaya tabi olmuyosunuz. İsteyen istediği ile çalışacak..(mış)..
hocam en doğrusunu yazmış.. bundan sonra böyle sınavsız şartsız bu şekilde alınacak.. :verymad:

mevzuat, yönetmelik, yasa ,kanun manun tanınmaz arkadaşlar tek bir gerçek var Yandaş Sendikalı olacaksın ve iyi ........ anlayan anlar. :verymad:

Her yere duyuru yapıldı. Takipte etmek lazım. Artı olarak okuldaki herkesin duyması da şarttır. Mevzuatta teklifle yapıldığını arkadaş göstermiş.
Ama bir müdür olarak bütün öğretmenlere tek tek imza karşılığı yazıyı okuttum. Ki kabul etmedi kimse :D
Mecburen en tecrübeli arkadaşla yola koyulduk. Gayette iyi oldu :+1:

Geri