Müdur Yard. Sınavı mi yapilacak

Kodla Büyü

bravehard2010

Süper Üye
Süper Üye
Çevrede sinav yapılacağı yönünde bir söylenti var hatta kitap siparisi veren bile var sizin duyumlarıniz var mi ne zaman yapılır

başka bir forumda sınav tarihinden(sitede bir üye Mayıs ayı demiş) bile bahsedilmiş.. aslında bizim branşın geleceği yanlış uygulamalar-politikalar yüzünden maalesef yok.. bence bizim için özellikle de norm fazlası olayı düşünüldüğünde idareci olmak en mantıklısı.. zaten çoğu iş bilgisayar-internet üzerinden yapılıyor.. bence hazırlanmak lazım..

:verymad: Harf kıtlığı mı var. Mesajlarda karakter sınırı mı getirildi. Öğretmen olduğunuzu varsayıyorum, biraz daha özenli olursak daha iyi olur. :-1:

pureheart' Alıntı:
:verymad: Harf kıtlığı mı var. Mesajlarda karakter sınırı mı getirildi. Öğretmen olduğunuzu varsayıyorum, biraz daha özenli olursak daha iyi olur. :-1:
Hocam mesajınızı dikkate alarak düzenleme yaptım el alışkanlığı cep telefonundan yazdığım için böyle oldu.Öğretmen olmasam bu mesajı yazmam değil mi.Bende sizi biraz mantıklı cümleler kurmaya davet ediyorum.Elestirinizde haklisiniz ancak diğer cumlelerinizde saçmalamissiniz.

Sınav hikâye müdürün inhasi ile gorevlendirme yapılacak. En yüksek puanı aldınız ama mudur en az alan kişiyi seçebilecek. Ne anladım ben bu usten :verymad: :verymad: :verymad:

Müdürün inhası olayı bence sadece müdürün yazı yazmasını kastediyor bence. Yoksa müdür istediği kişiyi filan seçmeyecek. Puan üstünlüğüne göre atanacak. Torpil olayı filan yok yani. İnha üst yazı yazmak demek. Yazılı sınav dikkate alınacak sadece.

ysartemur' Alıntı:
Sınav hikâye müdürün inhasi ile gorevlendirme yapılacak. En yüksek puanı aldınız ama mudur en az alan kişiyi seçebilecek. Ne anladım ben bu usten
Sanırım ebs kendi arasında yapacakmış sınavı :puhaha: :puhaha:

Enterprise' Alıntı:
Sanırım ebs kendi arasında yapacakmış sınavı :puhaha: :puhaha:
yok hocam be, tahminim 60 tl olur sınav ücreti, kendilerinni işi zaten garanti de bu arada sazanlardan para alalım diye düşüüyorlardır. müdürlük puanımızı sözlüyle elediler, buyurun müdür yardımcılığına girin yarın sözlü çıkar sınava yakın ya da sonra sizi de elerler. Bağış adı altında müdüre verin daha iyi

Eskiden sınavla idareci olunuyordu.Sonra sınavı kaldırdılar kadroları ebs ile dorldurdular.Şimdi kadrolar dolduktan sonra sınavla alacaz diyorlar.Ebs li temsilciler hocam sendikamıza buyurun dedikten sonra,idarecilik düşünür müsünüz diyorlar!!

Arkadaşlar ne sınavı, sendika değiştirin malum sendikaya geçin işiniz olur.

Geri