Çevrede sinav yapılacağı yönünde bir söylenti var hatta kitap siparisi veren bile var sizin duyumlarıniz var mi ne zaman yapılır
Hocam mesajınızı dikkate alarak düzenleme yaptım el alışkanlığı cep telefonundan yazdığım için böyle oldu.Öğretmen olmasam bu mesajı yazmam değil mi.Bende sizi biraz mantıklı cümleler kurmaya davet ediyorum.Elestirinizde haklisiniz ancak diğer cumlelerinizde saçmalamissiniz.pureheart' Alıntı::verymad: Harf kıtlığı mı var. Mesajlarda karakter sınırı mı getirildi. Öğretmen olduğunuzu varsayıyorum, biraz daha özenli olursak daha iyi olur. :-1:
hastasıyız dede' Alıntı:evet artık mdr yrd sınav ile olunacak. okula yazı geldi.
Sanırım ebs kendi arasında yapacakmış sınavı uhaha: uhaha:ysartemur' Alıntı:Sınav hikâye müdürün inhasi ile gorevlendirme yapılacak. En yüksek puanı aldınız ama mudur en az alan kişiyi seçebilecek. Ne anladım ben bu usten
yok hocam be, tahminim 60 tl olur sınav ücreti, kendilerinni işi zaten garanti de bu arada sazanlardan para alalım diye düşüüyorlardır. müdürlük puanımızı sözlüyle elediler, buyurun müdür yardımcılığına girin yarın sözlü çıkar sınava yakın ya da sonra sizi de elerler. Bağış adı altında müdüre verin daha iyiEnterprise' Alıntı:Sanırım ebs kendi arasında yapacakmış sınavı uhaha: uhaha:
hastasıyız dede' Alıntı:evet artık mdr yrd sınav ile olunacak. okula yazı geldi.