Müfettişler ve Flash Bellekleri

Kodla Büyü

miracle1985

Aktif Üye
Forumda hep okurdum..Müfettiş okuldaki diğer öğretmenleri teftiş etti herşeyi didik didik etti bana gelince flash belleğindeki problemi sordu hallettik falan filan...Bugün benim de başıma geldi. Müfettiş çağırdı sizinle konuşmam gereken bir konu var diye ben de ciddi birşey soracak sandım. Veee flash bellek üzerine ciddi bir konuşma yaptık :)) Güldüm ağlanacak halimize...
Dersime gelen müfettiş ise aksine durumumuzun farkındaydı. Sizin durumunuzla ilgili bakanlığa ben de bir yazı yazdım. Sizler öğretmensiniz diğer öğretmenler tarafından küçük görülmeyi, teknisyen, tamirci muamelesi görmeyi haketmiyorsunuz dedi. En mantıklı çözüm teknoloji tasarım ya da fen ve teknoloji öğretmeni olarak görevinize devam etmenizdir dedi. Artık durumumuzla ilgili ümidimi kesmiş olsam da bunları duymak az da olsa sevindirdi beni.

geçen yıl flash bellek durumu benim de başıma geldi.
garipsemiştim. acaba ücretliyim diye mi bana bunu sordu diye düşünmüştüm. :)

Cuma günü bizede müfettiş geldi. Herşeyi sordu çocuklara ileri seviye sorular sordu sıkıştırdı baya beni. Bende hocam bakan bile ders gereksiz diyor dedim. Olsun sen fedakarlık yap öğret herşeyi bir saatte seçmelide olsa, teknolojiyi özümseyen bireyler yetiştir, geleceğin mühendisleri olması için bir adım at dedi. Hatta bana baya ödev verdi pazartesi tekrar dersine gireceğim dedi. İlk defa böyle teftiş geçirdim

sisss' Alıntı:
Cuma günü bizede müfettiş geldi. Herşeyi sordu çocuklara ileri seviye sorular sordu sıkıştırdı baya beni. Bende hocam bakan bile ders gereksiz diyor dedim. Olsun sen fedakarlık yap öğret herşeyi bir saatte seçmelide olsa, teknolojiyi özümseyen bireyler yetiştir, geleceğin mühendisleri olması için bir adım at dedi. Hatta bana baya ödev verdi pazartesi tekrar dersine gireceğim dedi. İlk defa böyle teftiş geçirdim
teknolojik bir müfettişmiş. herkes onun gibi düşünse ders saatlerimiz çoğalırdı belki....

Geri