Müfettişlerden En Yüksek Notu Ben Aldım...

Kodla Büyü

karinca_52

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Geçen ay müfettişler okulumuza gelip teftiş yapmışlardı...Sonuçları okulumuza geldi...En yüksek notu ben almımışım

Son 4 senedir okuldaki en yüksek notu ben alıyorum ....

Ama işin en acısı dersimiz seçmeli , notu yok ....

Gülermisin , Ağlarmısın......

Neler yapıyorsunuz hocam bize kendi iş hayatınızı özetlermisiniz?
okul sitesinin linkini verirmisiniz?varsa lab resimlerinizi?
kısacası bu işin sırrın paylaşırmısınız bizimle?

8 sene essek gibi calistim cts pz bedava ders verdim tik yok.sonra hic birsey yapmadim ust uste tam 3 sene tesekkur ve hep 98 aldim.simdi yine essek oldum puan dustu.isin sirri okulda.ogrenci velide degil.denetmenler okul puani icin not verir

sanal_kisi' Alıntı:
Neler yapıyorsunuz hocam bize kendi iş hayatınızı özetlermisiniz?
okul sitesinin linkini verirmisiniz?varsa lab resimlerinizi?
kısacası bu işin sırrın paylaşırmısınız bizimle?

hocam yıl içinde hazırladığım tüm şeyleri gösteriyorum ..Dergiler , ödevler vs.... Öğrencilerimde iyi dersi zevkli işliyoruz....

Hepimizin klasik yaptığı iş yani.....

Emeğinizin karşılığını vermeleri güzel.Her yerde bu kadar değer vermezler öğretmene.Ama ben de hep yüksek aldım müfettişlerden.Müdürün verdiğinden daha yüksek aldım şimdiye kadar müfettişlerden.Sorun bence çoğu zaman idareden kaynaklanıyor.

lion26' Alıntı:
Emeğinizin karşılığını vermeleri güzel.Her yerde bu kadar değer vermezler öğretmene.Ama ben de hep yüksek aldım müfettişlerden.Müdürün verdiğinden daha yüksek aldım şimdiye kadar müfettişlerden.Sorun bence çoğu zaman idareden kaynaklanıyor.

haklısın hocam ....

tebrikler çalışanın emeğinin hakkını veren müfettişlerde varmış demek :++: :++:

not mot yok... geçen sene torba yasayla kalktı.
yine de tebrikler hocam.

tebrikler garınca :+1: emin ol bilgisayar öğretmenlerinin değeri diğerleriyle ölçüşemez...

Geçen yıl bizdede ben aldışım sanırım, ben bakmaya yeltenmedim bile aslında da öğretmen arkadaşlardan duydum onların yalancısıyım..
Bide övmüş beni sağda solda, "beni ne övüyorsun kardeşim, benim derslerimi geri (yada formatör kadromu herneyse) verin :)

Şaka bi yana geliyorlar hertürlü işlerini halledip gönderiyoruz hocam daha ne olsun :)

aakcakaza' Alıntı:
tebrikler Murat hocam :)
Tebrikler adaşım :D İsminide öğrendik. Hocam müdürüm bana seni maaşla ödüllendirmede teklif edicem dedi. Sonra milletvekili yakını derslere 20 dakika geciken tembel bir sınıfçı vardı onu teklif etmiş o aldı maaşla ödüllendirmeyi. Çok gücüme gidiyor kurumumuzun en tepeden en aşağıya kadar bizlere yaptıkları.

barthez' Alıntı:
aakcakaza' Alıntı:
tebrikler Murat hocam :)
Tebrikler adaşım :D İsminide öğrendik. Hocam müdürüm bana seni maaşla ödüllendirmede teklif edicem dedi. Sonra milletvekili yakını derslere 20 dakika geciken tembel bir sınıfçı vardı onu teklif etmiş o aldı maaşla ödüllendirmeyi. Çok gücüme gidiyor kurumumuzun en tepeden en aşağıya kadar bizlere yaptıkları.

haksızlık yapılmayınca zaten bilişimcilerin başarıları çıkıyor ortaya hocam...

:alkis: tebrikler..

bundan 5-6 sene önce gelmişti bizim okula da müfettiş. lise olduğu için bakanlık müfettişi. o zaman da en yüksek notu ben almıştım. çok gururlanmıştım :)

ozgulhoca' Alıntı:
:alkis: tebrikler..

bundan 5-6 sene önce gelmişti bizim okula da müfettiş. lise olduğu için bakanlık müfettişi. o zaman da en yüksek notu ben almıştım. çok gururlanmıştım :)

öyle hocam ....

ama sorunlarımız bitse daha mutlu olacağım...

öncelikle tebrikler. önceki sene bizim okula gelenler de toplantıda hep beni övmüştü çalışmalarımdan bahsetmişti sonra matematikçi benden yüksek not almıştı. herkes niye öyle olduğunu sorunca matematikçi ben onlarla yemeğe gittim demez mi sinir olmuştum.....

Bu sene müfettiş geldi. Dersi dinledi. Evrak olarak sadece plan var. Zümre yapmıyorum tek öğretmen olduğum için dedim. Onun dışında hiç bir şey istemedi, sormadı bile. Ders dışı yaptığım hiç bir çalışmayı anlatmak için fırsat olmadı yani. Belki de en düşük notu ben alıcam. Not kağıdını aldığımda bakmadan yırtıp atacam.

Geri