Mühendislik Sınavı Açıklandı!!!!!!!!!

Kodla Büyü
Hepimiz 55 doğru yapsak ne olacak acaba
Hocam nasıl sıralama yapacaksın ki bburada net yok soruların ağırklı puanı yok nasıl sıralama olcak böyle dandik sınavda

sonsuzartibir' Alıntı:
Hocam nasıl sıralama yapacaksın ki bburada net yok soruların ağırklı puanı yok nasıl sıralama olcak böyle dandik sınavda

Hocam sonuçta elde bir puan var. Branşlarda belli iyi kötü bir sıralama verebilirlerdi.

sonsuzartibir' Alıntı:
Mezuniyet tarihi sonra olanı alacaklarmış klavuzda yazıyormuş

Hiç çalışmadan 46 doğru, 57,5 puan :)

Her doğru 1,25 puan. Standart sapma falan yok, bilginiz olsun.

Dolayısıyla sıralama da olmayacak çünkü aynı puanı alan yüzlerce insan var.

Baraj kaç puan olacak, tek soru bu şimdi.

Sınav sorularına baktığımda sadece 9 yanlışım vardı hiç boş bırakmadım emin olamadığım soruları da yanlış kabul ederekti 9 yanlış 7 yanlış 71 doğru beklerken. Son dakika 4 boşum kalmıştı zaten onları da salladım.
19 y 60 d
75 puan
şoktayım :verymad:

50 doğru 7 yanlış 23 boş (ben yanlışlar doğruları götürüyo diye biliyordum)
Sonuç: 62,5
keşke boş bırakmasaydım :(

Klavuzdaki metin aşağıdaki şekilde.

Adaylar arasından, bir tamamlama programını tercih edenlerin puan sırasına koyularak ve en yüksek
puan alandan başlanmak üzere kontenjan sayısı kadar aday programa yerleştirilecektir. Tercihlerinin
hiçbirine yerleşemeyen adaylar puanları ne olursa olsun sınavda başarısız sayılacaktır. Aynı
programı tercih etmiş olan adayların puanlarının eşit olması durumunda, söz konusu programı daha
üst tercihinde gösterene, eşitlik yine sürdüğü takdirde mezuniyet tarihi günümüze daha yakın (yeni
mezun) olana, eşitlik yine de sürdüğü takdirde doğum tarihi günümüze daha yakın (yaşı küçük) olana
öncelik verilecektir.

87.5 puan var, soruları yayınladıklarında çözdüğüme göre 2 doğru eksik gelmiş sonuç. Tabi bir de soruları 10 gün sonra yayınlamaları nedeniyle cevapları yanlış hatırlamış da olabilirim. Açıkçası benim gönlümden geçen öncelikle olabildiğince tüm üniversitelerde açılması. Burada puanları yazan arkadaşların çoğu benim gibi çalışır durumda olduğundan 2.öğretim açılması ve uzaktan eğitim seçeneklerinin olmasını umut ediyorum.

benımde 75 puanım var :( Acaba yerleştirmeler nasıl olur.Birde sizce Mühendislikte yüksek lisans yaptım 2010 senesınde bilimsel hazırlık okudum acaba o zaman aldığım dersleri saydırabilirmiyim.Yorumlarınızı merak ediyorum arkadaşlar.

mnaci' Alıntı:
Klavuzdaki metin aşağıdaki şekilde.

Adaylar arasından, bir tamamlama programını tercih edenlerin puan sırasına koyularak ve en yüksek
puan alandan başlanmak üzere kontenjan sayısı kadar aday programa yerleştirilecektir. Tercihlerinin
hiçbirine yerleşemeyen adaylar puanları ne olursa olsun sınavda başarısız sayılacaktır. Aynı
programı tercih etmiş olan adayların puanlarının eşit olması durumunda, söz konusu programı daha
üst tercihinde gösterene, eşitlik yine sürdüğü takdirde mezuniyet tarihi günümüze daha yakın (yeni
mezun) olana, eşitlik yine de sürdüğü takdirde doğum tarihi günümüze daha yakın (yaşı küçük) olana
öncelik verilecektir.

Hocam Kılavuzun Link atarmısın

Geri