Mühendislik Sınavı Kaç Puan Aldınız? Anket

Kodla Büyü
Sınavı kötü geçen arkadaşlar üzülmesin..Çünkü dünyada diplomanın işe yaramadığı tek bir mühendislik alanı vardır o da bilgisayar mühendisliği... iş ilanlarını okurken neden inşaat mühendisi , elektrik mühendisi makina mühendisi aranırda hiç bilgisayar mühendisi aranmaz neden he...bi düşün bakalım sevgili tefli sen türkiyesin büyük düşün ( özellikle bir arkadaşımız üzülmesin o kendini biliyor)

:lol: Haklı çıkmak güzel şey vesselam... İstediği puanı alan arkadaşlara, özelliklede iyi niyetli olanlara hayırlı olsun.

bence anket amacına ualmadı hocam baksana 31 oy var 3-4 tane yorum kaldır bence bir kaç güne kadar yayınlanır istatistikler

Arkadaşlar 90'ı geçen yok sanırım. Şahsen üzüldüm. Acaba tüm adaylar arasında 90'ı geçen sayısı ne kadardır diye düşünmeye başladım. Ama eminim geçen vardır. Özellikle Elektronikçiler baya iyiler (bize yakınlar yani :P )

Yeni mezunlar yada kpss uzun süre hazırlananlar iyi aldı bence,kontenjanıda düşk tutacaklar diye düşünüyorum.hayırlısı artık hakkımızda. :?

duyu81' Alıntı:
Sınavı kötü geçen arkadaşlar üzülmesin..Çünkü dünyada diplomanın işe yaramadığı tek bir mühendislik alanı vardır o da bilgisayar mühendisliği... iş ilanlarını okurken neden inşaat mühendisi , elektrik mühendisi makina mühendisi aranırda hiç bilgisayar mühendisi aranmaz neden he...bi düşün bakalım sevgili tefli sen türkiyesin büyük düşün ( özellikle bir arkadaşımız üzülmesin o kendini biliyor)
+1:

melanik' Alıntı:
duyu81' Alıntı:
+1:
Benden de +1

Ancak biz TEF'lilerin çoğu zaten meslek liselerinde çalışıyor. (ben hariç :) ) Ve buradan da aylık 3200-3500 arası maaşımız oluyor. Mühendis olsan da bundan çok fazla olmayacak. Belki öğrenciyle uğraşmamak güzel olabilir ama altından kalkamayacağımız bir sürü program ve proje bizi bekliyor olacak. (Bu yazdıklarım eğer mühendisliğe geçiş olursa geçerli tabii)

Dolayısıyla meslek lisesinde çalışan bir TEF'li kolay kolay mühendislik için çaba harcamaz. Belki meslek lisesinde çalışmayanlar uğraşabilir.

Ama ben yine de sınav sonuçlarında Bilişimcilerin zirvede olmasını isterim. Tutup da bir makine bölümü ya da ne biliyim elektrik, metal, mobilya, otomotiv gibi bölümlerden sınava girenler bizden daha yüksek ortalama çıkarmamalı.

Değil mi?

Geri