Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ösym' nin saçmalığı. Sen tut tüm Türkiye' yi bi şehre topla, sonra cep telefonu cüzdan getirme söyle. Olacak iş mi? Bari bu sınava mahsus kapıda emanet dolabı olsaydı.
sinava giderken telefon ve cüzdanları götürmeyin karakola düşün diye mi yapmışlar, o günde kesin bir çevirme olur haberiniz olsun uhaha:
gerçi nüfus cüzdanını alıp gezmek lazım, yada bir ehliyet ile istermisin cüzdanı olduğu gibi bırakıp gidelim. (bu daha komikti)
ben geçtiğimiz bahar dönemi ales sınavında arabanın anahtarını elimde soktum. sınava girişi belgesi ile aynı elime alıp avucumda geçirdim. her tarafı aradılar ama elim akıllarına gelmedi :mrgreen:
ösym sağ olsun yeni iş alanları açıyor. sınava gireceğiniz okulda büyük ihtimalle bir stand kurulur. standın başında büyük ihtimalle kantinci durur ve 2 lira karşılığı (geçen sene girdiğim kpds sınavında vermiştim) emanet alır.